Køb billetter

SKANDERBORG HÅNDBOLD

– hele kommunens FYRTÅRN!

«« »»

Hilsen fra Martin Larsen, Aalborg

Webredaktør, udgivet d. 5. oktober, 2015

For 3 uger siden besejrede vi Aalborg Håndbold hjemme i Cigaræsken. Ved den lejlighed spillede gæsternes Martin Larsen sin kamp nummer 100 – og vi syntes lige vi burde markere den unge knægts store dag, selvom han var på udebane. En ung spiller der har været ude med hele 2 korsbånds skader, men som alligevel er kommet stærkere tilbage end nogensinde.

Vi modtog denne hilsen fra Martin Larsen – som vi da lige vil dele med jer.

 

IMG_5217Hej Skanderborg Håndbold

Jeg fik aldrig sagt rigtig mange tak for opmærksomheden for mit 100 kamps jubilæum i Cigaræsken. Det var sku stort af jer at vise respekt omkring det. For et års tid siden vidste jeg ikke om jeg kom til at spille igen, så det betød rigtigt meget for mig.

Den hænger inde i omklædningsrummet i Jutlander Bank Arena. De andre mener godt nok den skal pilles ned efter nederlaget til jer, men den bliver hængende !

 Stort tillykke med den flotte sæsonstart i øvrigt. Fuldt fortjent! Hils alle

Hilsen Martin Larsen, Aalborg Håndbold

Martin Larsen 140915-01

Website Security Test