Køb billetter

SKANDERBORG HÅNDBOLD

– hele kommunens FYRTÅRN!

«« »»

HCM – Skanderborg 24-21

Webredaktør, udgivet d. 24. oktober, 2015

HC Midtjylland – Skanderborg Håndbold 24-21 (13-9)

Træerne vokser ikkeTræerne vokser ikke ind i himlen, heller ikke i postnummer 8660. Efter 6 kampe uden nederlag blev det i dag til et af de kedelige af slagsen. The Green Gunmen måtte drage fra Herning med et 24-21 nederlag, der ærgrede hele holdet efter kampen.

Matchvinder fra GOG kampen, Martin Mauer Larsen blev skadet under torsdagens træning og blev ikke klar til kamp, og det kom til at betyde mere end som så. Mauer har spillet rigtigt mange minutter i de første kampe, og Nicolej Krickau fandt aldrig rigtigt den opsætning som skulle til for at sætte yderligere point på kontoen i dag.

Skanderborg startede ellers kampen bedst og var hurtigt foran 2-0, og der gik mere end 7 minutter før hjemmeholdet kom på tavlen til 1-2. Kristoffer Laursen startede rigtigt godt i Skanderborg målet, men hjemmeholdets første mål var samtidigt startskuddet til at Tim Winkler fik fat i HCM målet. Han pillede helt pynten af Skanderborgs afslutninger, hvor specielt vores ellers effektive stregspillere fik grå hår i hovedet. Hjemmeholdet førte pludseligt 6-3 efter 13 minutter, men efter 22 minutter var alt helt lige igen ved 7-7. Der var ikke det samme flow i spillet som i de foregående kampe, og Rasmus Kaagaard var nærmest en enmandshær i det etablerede spil. Den lille playmaker havde på dette tidspunkt lavet 4 ud af de første 7 mål, og meget lå på hans skuldre. Hjemmeholdet sluttede bedst af før pausen og de stribede midtjyder kunne  glæde sig over en 13-9 føring ved pausen.

Efter pausen kom Skanderborg tydeligt opsatte ud, og scorings frekvensen blev sat markant op fra første fløjt. Desværre var hjemmeholdet også yderst effektive i den modsatte ende, og efter 40 minutter var føringen til HCM stadig på 4 mål. Herefter fulgte en afgærende periode hvor hjemmeholdet trak yderligere fra og halvvejs i 2. halvleg var vi pludseligt nede med 21-14. Intet gik vores vej, hverken afslutningerne, riposterne og slet ikke dommerkendelserne, og sidstnævnte ændrede sig desværre ikke kampen igennem.

Andreas Væver 290815-01Skanderborg forlangte timeout og i et sidste forsøg på at få vendt kampen, blev Andreas Væver sendt ud som bagspiller. Den uventede disposition gav pote. De efterfølgende 7 minutter blev vundet 6-1 og med stillingen 22-20 med 7 minutter igen, var alt pludseligt åbent igen. Martin Hansen bragte HCM foran 23-20 med under 6 minutter igen, og i det efterfølgende Skanderborg angreb blev kampen reelt afgjort. Andreas Væver blev trukket bagfra i trøjen så den lignede et 4 mands telt på Kærligheden 2. weekend i august. Der bliver igen blot dømt frikast uden følgestraf og så vælger den ene halvdel af dommer duoen at udvise Andreas Væver i stedet. Skanderborg lejren kogte godt og grundigt i den runde messehal, og den ene halvdel af dagens dommerpar kan prise sig lykkelig for at det ikke er Skanderborg som Claus Uhrenholdt er træner for. Jacob Østergaard kunne i det efterfølgende angreb sætte den sidste og afgørende scoring ind bag Kristoffer Laursen, og tilbage var det kun pynt at Tim Sørensen i sidste minut kunne score sit 6 mål til slutresultatet 24-21.

Tim Winkler 2012Som kampen desværre udviklede sig var dagens resultat helt fair. HCM spillede en klog kamp, og specielt  Tim Winkler var meget afgørende for kampens udfald. Spillerne ærgrede sig efterfølgende voldsomt over de mange brændte frie chancer, specielt før pausen. Det var en af flere marginaler vi ikke havde på vores side, og det skal man have for at få point i den vanvittigt tætte 15/16 Boxer Herreliga.

Vi skal op på hesten igen så hurtigt som muligt, og allerede næste lørdag er der hjemmekamp mod Team Tvis Holstebro i Cigaræsken kl. 16.30. Og lad os så tage en fællesbøn for at Martin Mauer Larsen snart er at finde på banen igen.

Målscorer Skanderborg Håndbold:

Rasmus Kaagaarg 8, Tim Sørensen 6, Kasper Foder Nielsen 3, Andreas Væver 2, Morten Kirk Olesen 1, Mikkel Kaagaard 1.

Målscorer HCM:

Kasper Kvist 7, Martin Hansen 6,  Lasse Justesen 5, Jacob Østergaard 4, Rasmus Porup 1, Nicolaj Nørager 1.

Website Security Test