Køb billetter

SKANDERBORG HÅNDBOLD

– hele kommunens FYRTÅRN!

«« »»

Gunman Laursen – Shoot to thrill

Webredaktør, udgivet d. 10. oktober, 2015

Efter vi i sidste sæson oplevede et sandt skadeshelvede på målmandsposten, hvor vi på et tidspunkt havde alle 3 målmænd ukampdygtige, har vi fået en helt anderledes start på denne sæson.

Ind er hentet sønnen af Maskinstationen i Torrild. Vi fandt ham udstationeret i en lille flække langt ude i Vestjylland, mest kendt for opmagasinering af oste. Han red tilbage til hjemegnen, og byggede sig et hus i Gram, og har i den grad indtaget Cigaræsken og alle de grønne hjerter der findes derinde.

Gunman Kristoffer Laursen har på kun 7 kampe allerede sikret sig en plads som en af publikums absolutte yndlinge, og han er således blevet Man Of The Match hele 3 gange ud af de 5 hjemmekampe vi har spillet.

Senest stod Gunman Laursen en brandkamp mod Nordsjælland, der blev sendt hjem med et 26-23 nederlag. Kristoffer Laursen underskrev en 2 årig kontrak før denne sæson, men vi håber bare han bliver til han runder 45……

Se bare med her – Shoot To Thrill – Play To Kill

Website Security Test