Køb billetter

SKANDERBORG HÅNDBOLD

– hele kommunens FYRTÅRN!

«« »»

Forventer drama i Bjerringbro

Webredaktør, udgivet d. 21. oktober, 2015

Optakt Bjerringbro – Skanderborg Håndbold 1. div. damer, fredag 23/10 kl. 19.00 i Bjerringbro idrætspark
1 divisionsdamerne møder fredag et af rækkens suveræne tophold fra Bjerringbro FH, og selvom det ikke er til se på tabellen, endnu, så skal fredagens modstander med sikkerhed nok ende i rækkens top. Trænere 1. div. damer 15/16

Bjerringbro FH har igen i år et meget stærkt hold i 1. divisionsdamer. Velklingende navne som Helle Walentin, Line Gyldenløve og Pernille Laur er hvad vi står overfor i Bjerringbro idrætspark i den bedste sendetid fredag aften. Modstanderen var uhyre tæt på oprykningsspil og har forud for sæsonen styrket sig yderligere.

Vi er selv kommet – pointmæssigt – godt fra start, men med et noget svingende spil. De point vi har fået er vi glade for, men vi er langt fra tilfredse. Vi ved at der venter os en såkaldt ”50/50-kamp” mod et hold, som har enorme kvaliteter på alle pladser og som vi forud for sæsonen nok ikke havde turde spejle os i, men vi er klar til at tage udfordringen op.

Vi glæder os til en rigtig god kamp fredag og vi håber at kunne give Bjerringbro FH kamp til stregen. Vi håber at den gode træningsindsats blandet op med en god portion fight og energi kan bringe os langt!

Kampen fløjtes i gang 19.00 i Bjerringbro Idrætspark – vi håber at se mange grønne på lægterne 

Website Security Test