Køb billetter

SKANDERBORG HÅNDBOLD

– hele kommunens FYRTÅRN!

«« »»

Flot indsats af U18 pigerne

Tom Kristensen, udgivet d. 28. oktober, 2015

U18 piger 1. division: Skanderborg Håndbold – DUH Esbjerg 33-20 (17-12)

Flot hjemmesejr til U18 pigerne

Det blev til en meget sikker hjemmesejr da Esbjerg gæstede Morten Børup hallen tirsdag aften. Et veloplagt hjemmehold satte sig på kampen fra starten. Kontakt forsvarsspil, og hurtige kontrascoringer fra Sarah Stougaard var med til at sikre hjemmeholdet en solid føring på 8-4 midt i halvlegen. Herefter kom kampens eneste dårlige periode for hjemmeholdet. Et utalt af tekniske fejl på rekord kort tid gjorde at Esbjerg fik kontakt ved 8-8. Pigerne fik dog hurtigt rettet op og kunne gå til pausen foran med 17-12. Efter pausen forsatte det gode spil, og hjemmeholdet øget føringen gennem hele 2. halvleg. En virkelig stærk indsat af hele holdet. Alle spillere bidrog til sejren på en dag hvor rigtig mange spillede en god kamp. Pigerne har nu 5 point for 3 kampe. Næste opgave er på søndag hvor Sønderjyske venter i Rødekro.

Målscorer for skanderborg: Sarah Stougaard 9, Kristina Jørgensen 7, Nicoline Olsen 5, Stine Kristensen 3, Edita Nukovic 3, Caroline Svarre 2, Sofia Deen 2, Louise Herskind 1, Michelle Sally 1

tk

Website Security Test