Køb billetter

SKANDERBORG HÅNDBOLD

– hele kommunens FYRTÅRN!

«« »»

Fantastisk sejr over BSV

Webredaktør, udgivet d. 1. oktober, 2015

Skanderborg Håndbold – BSV 23-21 (13-10)

Skanderborg legenden Peter Sommer iført flue-fiske hat, lovede i et live interview på TV2 lige inden kampstart, en smal to måls sejr til The Green Gunmen over BSV.

Javel Hr. Sommer – som sagt, så gjort.

Peter Sommer æsken 2015De dyre fuldtidsproffer fra fusionsklubben blev sendt hjem med endnu en lektie fra Danmarks vildeste hjemmebane, og det var med sædvanligt drama for alle pengene.

Anført af en fantastisk spillende Tim “Rittersport” Sørensen vandt Skanderborg den 3. hjemmesejr i træk, og endnu engang fik vi en bekræftelse på at vores defensiv i denne sæson er på et meget højt niveau. BSV havde kampen igennem mere end svært ved at passere det heroisk kæmpende Skanderborg forsvar, og når der endeligt var hul igennem stod keeper Kristoffer Laursen & Bertram Obling ofte i vejen for BSV scoringer.

Starten af kampen var meget lige og efter 15 minutter var stillingen 7 mål til begge hold. Den resterende del af halvlegen fik Skanderborg skabt en lille føring, der ved pausen hed 13-10. En smal føring som ikke gav nogen sikkerhed for resten af kampen, men da Skanderborg straks efter pausen øgede til 15-10 begyndte cigaræsken at ane den 3. sejr i træk. Efter 42 minutter var vi foran 20-16, men så indtraf der en større grøn scoringskrise. BSV defensiven fik endeligt fat i de hurtige Skanderborg drenge, og trætheden begyndte tydeligt af melde sig. Hele 12 minutter uden Skanderborg mål betød pludseligt en føring til gæsterne på 21-20, men det skulle vise sig at blive den eneste føring til BSV torsdag aften i cigaræsken.

Tim Sørensen 010315-09Efter 54 minutter lykkedes det endeligt Andreas Væver at bryde scoringspausen med en kontrascoring til 21-21, og det lykkedes ikke gæsterne at lave et eneste mål de sidste 9 minutter af kampen. Først Martin Mauer Larsen og derefter Besard Hakaj kunne slå de 2 afgørende søm i BSV kisten, og det er nok ikke nogen overdrivelse at sige at det var til stor fornøjelse for hovedparten af dagens 550 gæster i cigaren.

Der var stående ovationer længe efter dommernes sidste fløjt, og det er nok ikke utænkeligt at hovedparten af de grønne fans kommer igen allerede på mandag, når modstanderen hedder Nordsjælland kl. 18.30.

Målscorer Skanderborg Håndbold:

Tim Sørensen 9, Morten Kirk Olesen 3, Andreas Væver 3, Besard Hakaj 3, Martin Mauer Larsen 2, Jonas Corneliussen 2, Mads Thomsen 1.

Målscorer BSV:

Mads Christiansen 5, Dennis Kirkegaard 3, Nikolaj Øris 2, Johan Hansen 2, Sebastian Skube 2, Nikolaj Markussen 2, Stefan Hundstrup 2, Michael Knudsen 2, Kristian Ørsted 1.

Website Security Test