Køb billetter

SKANDERBORG HÅNDBOLD

– hele kommunens FYRTÅRN!

«« »»

Fællesmøde om Vision 2020

Webredaktør, udgivet d. 13. oktober, 2015

Morten Børup Hallen opførelse 3Om præcist 1 år står den nye opvisningshal på Fælleden klar til at tage imod spillere og tilskuere til Skanderborg Håndbolds kampe. Godt 49 år efter at Cigaræsken blev indviget med pompt og pragt, skal klubben tage et stort skridt mod Nord og det bliver på mange måder en ny start.

Advisory 1Bestyrelsen i Skanderborg Håndbold har for længe siden igangsat et forberedende arbejde hen imod de nye faciliteter. Der er dannet et såkaldt Advisory Board, bestående af 10 lokale erhvervsfolk, der har arbejdet med både økonomi og en visionsplan, kaldet Vision 2020.

I sidste uge var der indkaldt til stormøde i Morten Børup Hallen, hvor trænere og ledere i klubben blev præsenteret for det første arbejdsdokument. Ungdomsudvalg, ungdomstrænere, forældrerepræsentanter, bestyrelse og medlemmerne af advisory board var inviteret, til at drøfte de første tanker og ideer.

Det blev et rigtigt godt møde, hvor spørgelysten var stor og mødeleder Niels Parmo Christensen havde rigeligt at gøre med holde styr på de mange der gerne ville deltage i debatten.

Udvalget har en klar holdning til at Vision 2020 skal skabes og løftes af hele klubben, og det er af stor vigtighed at ung som gammel arbejder sammen om alle mål i hele klubben.

Der blev nedsat 5 arbejdsgrupper der nu arbejder videre med forskellige dele af Vision 2020 planen, og arbejdet fortsætter de næste 12 måneder frem mod åbningen af Fælled byggeriet.

Tak til de mange fremmødte – og god arbejdslyst de kommende måneder.

Website Security Test