Køb billetter

SKANDERBORG HÅNDBOLD

– hele kommunens FYRTÅRN!

«« »»

Dobbelt lørdag imorgen

Webredaktør, udgivet d. 30. oktober, 2015

2 gangeLørdag byder på sæsonens første dobbeltstævne i Cigaræsken, da både 1. Divisions damer og Herre Liga spiller på hjemmebane. Der er således lagt op til en rigtig håndbold-hyggedag for alle håndboldglade. Vi glæder os allerede som små børn og håber at vi kan fylde cigaren til sidste plads.

Kl. 14.00 tager vores ubesejrede piger imod Hadsten, der er placeret midt i rækken.

Kl. 16.30 går det så løs med The Green Gunmen, der tager imod de stortsatsende vestjyder fra Team Tvis Holstebro. Gæsterne der pr. tradition køber en af vore Gunmen hver sæson, står således med hele 3 tidligere grønne på banen imorgen. Brandvarme Peter Balling, Jonas Hansen og Lars Mousing skal hjem på deres tidligere hjemmebane, og mon ikke der venter dem en varm velkomst ?

Billetinfo er følgende:

Voksne 100,- og børn 40,- for begge kampe.

Ønsker du kun at se damekampen, koster det 40,- og du skal så forlade hallen efter dagens første kamp.

Kom i god tid og støt begge hold – det fortjener de.

Peter Balling ild

 

 

Website Security Test