Køb billetter

SKANDERBORG HÅNDBOLD

– hele kommunens FYRTÅRN!

«« »»

Besard Hakaj udtaget i Norge

Webredaktør, udgivet d. 22. oktober, 2015

Vores nye stregkæmpe Besard Hakaj har imponeret stort siden skiftet fra Sønderjyske til Skanderborg Håndbold. Den hårdtarbejdende Nordmand er ikke glemt i hjemlandet, hvor han i sidste uge blev udtaget til det Norske B-landshold.

Besard Hakaj 051015-3Holdet skal deltage i en turnering i Polen fra den 5-8 november, og blandt modstanderne er såmænd det danske B-landshold.

– Det er altid et dejligt skulderklap at få når man bliver udtaget til landshold. Det bliver en spændende udfordring at se hvad vi kan præstere mod de 3 hold, og selvfølgeligt specielt mod det danske landshold. Jeg er meget overrasket over at der ikke er nogle Skanderborg spillere på det danske hold, det havde jeg forventet. Det kunne have været sjovt at møde nogle af mine holdkammerater, men det må jeg have til gode.

Website Security Test