Køb billetter

SKANDERBORG HÅNDBOLD

– hele kommunens FYRTÅRN!

«« »»

Amalie Wichmann klar igen

Webredaktør, udgivet d. 11. oktober, 2015

Amalie Wichmann havde brug for at finde en 1.divisionsklub, så hun kunne få noget spilletid efter at hun var blevet skadet i 2013 mens hun var hos ligaklubben Nykøbing Falster, og det fandt hun hos Skanderborg Håndbolds 1. divisionsdamer.

Hvad skete der?

Amalie var næsten lige startet i Nykøbing Falster med seniorbold, rykket op et år før tid, da skaden skete. Smerterne startede i august 2013 og jeg har i den to årige periode været ukampdygtig i 18 måneder. Torntappen på den nederste ryghvirvel og torntappen på halebenet stødte sammen, så man var inde og fjerne noget af begge. Man ved ikke helt om det er en akut skade, eller noget der er var opstået over længere tid, forklarer Amalie

Er du så 100% klar igen?

Jeg er 100% klar på den måde at jeg ikke har nogle smerter overhovedet. Dog er der lang vej for mig fysisk, det er noget jeg virkelig skal have fokus på. Både for at komme tilbage på topniveau, men også for på sigt at holde mig skadesfri. Derfor er det heller ikke for fuld udblæsning i kampene endnu, men det skal nok komme.23 - Amalie Wichmann

Hvordan er det at være topscorer for holdet, næsten uden kampe i benene? 

Først og fremmest er det bare helt fantastisk at vi er kommet så godt fra start. Det er selvfølgelig dejligt at få lov at score mål igen efter så lang tid på sidelinjen, men det skal lige siges at en stor del af målene er scoret på straffe, og det er jo trods alt “de nemme” mål. Jeg glæder mig bare til at komme ordenligt op i gear og forhåbentlig kunne bidrage med flere ordinære spillemål oven i. Efter mit comeback i Lyngby har jeg bare, om muligt, fået endnu mere blod på tanden.

Er du glad for din nye klub?

Jeg er ikke et sekund i tvivl om at skiftet til Skanderborg håndbold var den absolut bedste beslutning for mig. Jeg er utrolig glad for at spille i Skanderborg. Der bliver virkelig taget godt hånd om min fysiske tilstand og det havde jeg virkelig brug for, i en ny klub. Derudover er det nogle super søde piger på holdet og jeg synes virkelig vi har et stort potentiale. Jeg tror det bliver en rigtig spændende sæson. 

Website Security Test