Køb billetter

SKANDERBORG HÅNDBOLD

– hele kommunens FYRTÅRN!

«« »»

3 sejr på stribe til U16P

Tom Kristensen, udgivet d. 21. oktober, 2015

U-16 Pige 1. division: Skanderborg Håndbold – DUH Esbjerg 29-20 (12-5)

3 sejr på stribe

Det blev til sæsonens 3 sejr ud af 3 mulige da Esbjerg torsdag gæstede Morten Børup hallen. En sikker hjemmesejr på 29-20 efter en meget overbevisende første halvleg. Fra start var de yngste gun girls klar og rykkede hurtigt fra udeholdet. Et meget aggressivt tacklende forsvar bag en velspillende Anna Kristensen i måles var stærkt medvirkende til at udeholdet kun formåede at score 5 gange i de første 30 min.

Efter pausen faldt niveauet lidt, og i perioder blev der byttet mål uden den store modstand fra de to forsvar. For hjemmeholdet kom alle på scoringstavlen, og rigtig mange spillede en stærk kamp. Dagens mest effektive spiller i angrebet var dog Sofie Sletskov som brillerede med 8 scoringer på bare 9 forsøg.

En super start for de unge hold, som lover godt for sæsonen. Holdet består i år af hele 9 første års U16 spillere, der sammen med 3 dygtige årgang 99 spillere udgør truppen for sæsonen. Pigerne har nu en mini kamppause inden de den 1 november møder Sønderjyske på udebane.

Målscorere: Sofie Sletskov 8, Emma Thatt 7, Signe Meldgaard 4, Mathilde Schou 2, Majken Hedegaard 2, Stinna Benfeldt 2, Maria Schmidt 1, Sarah Kaiser 1, Caroline Callesøe 1, Josefine Thorsted 1

Redningsprocenter: Anna Kristensen: 57%, Agnethe Thorup 33%

u16 piger

 

 

Website Security Test