Køb billetter

SKANDERBORG HÅNDBOLD

– hele kommunens FYRTÅRN!

«« »»

Vandt med 17 mål i Virum

Webredaktør, udgivet d. 20. september, 2015

Referat 1. division damer, VSH2002 – Skanderborg Håndbold, 13-30 (8-14)

Skanderborgs 17 mål store sejr i Virum søndag eftermiddag satte en god stemning i bussen hjem.

Efter sidste sæsons ret dårlige udebanestatistik med meget få point var der noget at revanchere for Skanderborgs damer – og der blev da også sat en tyk streg under, at den æra er slut nu.

At sejren blev så stor, skyldtes ikke mindst en stærk holdindsats og et utrolig kompakt forsvar.

– Det var en rigtig godt forsvarskamp, og det var dejligt at vinde på udebane og ikke mindst at få hele 13 spillere på måltavlen. Vi har en stor bredde, som i dag blev yderligere forstærket ved, at vi for første gang også havde nr. 21 bagspiller, Othilia Christensen (billedet) med igen efter hendes korsbåndsskade, siger en yderst tilfreds træner, Mikkel Voigt.21 - Othilia Christensen

Bagspilleren fejrede sin første kamp i halvandet år med to mål.

Træneren roser sine spillere for at løbe godt, fastholde koncentrationen, og at spillere på bænken var motiverede og bidrog godt, når de kom på banen, ligesom de to målvogtere, nr. 12 Monika Kongsgaard og nr. 16 Freja Bossen, leverede flotte målmandspræstationer.

Holdet er nu i fuld sving med at forberede sig til kampen på lørdag 26. september i “Cigaræsken”, hvor Roskilde kommer på besøg.

– Det bliver helt sikkert spændende. Roskilde er et formodet tophold, som har en god blanding af talent og rutine og rigtig dygtige spillere på alle pladser. De er kommet godt i gang med sæsonen, hvor de blandt andet fik presset Ajax København, som er et andet formodet tophold. Så vi glæder os til en kamp, der kan blive en rigtig fifty-fifty-kamp, fortæller træner Mikkel Voigt.

Skanderborgs fokus vil blandt andet ligge på at holde fast i det gode forsvarsspil, som er ved at finde sin base, tilføjer træneren.

Der er kampstart i Morten Børup Hallen kl. 14.00

Målscorere Skanderborg: Marie Aamand Sørensen 5, Kristina Jørgensen 4, Mette Lassen 3, Amalie Grøn Hansen 3, Mia Møller 3, Nicoline Berthelsen 2, Laura Damgaard Lund 2, Melanie Fuglsbjerg 2, Othilia Christensen 2, Celine Holst 1, Janne Brøndum 1, Cecilie Vester 1, Stine Kristensen 1.

Målvogtere: Monika Kongsgaard, Freja Bossen.

Website Security Test