Køb billetter

SKANDERBORG HÅNDBOLD

– hele kommunens FYRTÅRN!

«« »»

Ugens Håndbold Cavling

Webredaktør, udgivet d. 16. september, 2015


Tommy Poulsen Lounge 2Horsens Folkeblad, Tommy Kuglepen Poulsen

Gudmundur Gudmundsson, landstræner for Danmark, var tilskuer til Skanderborgs sejr over Aalborg i aftes. I pausen havde han meget ondt i ryggen, så han fik en eksklusiv plads i Folkebladets loge i anden halvleg. Det hjalp på smerterne.

 

BT, Mads Kindberg Nielsen

Slutresultatet er en af de større overraskelser i herrenes håndboldliga, fordi Aalborg med al ære og respekt – i hvert fald på papiret – har et bedre hold end Skanderborg.

Horsens Folkeblad, Tommy Kuglepen Poulsen

Buster Juul, tidligere Skanderborg, var meget skuffet efter nederlaget. Nu forstår jeg, hvordan det er for modstanderne at spille i Morten Børup Hallen. For mig er kampene mod Skanderborg fyldt med følelser, og mine venner ved, at de ikke skal håne mig lige efter et nederlag, sagde den tidligere Skanderborg spiller.

Lars Christiansen, TV2 “ekspert” – live under kampen.

Skanderborg Håndbold gør meget ud af at deres spillere kommer op i systemet fra ESAA

(Nej Lars Christiansen !)

Horsens Folkeblad, Tommy Kuglepen Poulsen

Jesper Jensen og Aalborg-spillerne blev så længe i omklædningsrummet, at TV2 Sport måtte opgive de planlagte interviews med de tidligere danmarksmestre og Champions Leauge-deltagere.

“Vi havde en del at snakke om” sagde Jesper Jensen.

 

Ugens bedste citat og redaktionens valg til “Ugens Håndbold Cavling”, går dog til Stiften i denne uge, for denne unikke beskrivelse af Tim Sørensen:

Århus Stiftstidende, Emil Halkier Sørensen

Det var tydeligt at Aalborg var kommet for at spille med musklerne. Særligt i angrebet benyttede de sig meget af stregspiller Simon Halds ernorme fysik, ved at placere ham ude omkring Skanderborgs fløje. Ikke et ondt ord om Skanderborgs højre fløj Tim Sørensen. Han er bygget som en Rittersport. Kvadratisk, praktisk, god. Men overfor 120 kg Nordjyde, var der ikke meget, han kunne stille op.

Tim Sørensen Rittersport

Website Security Test