Køb billetter

SKANDERBORG HÅNDBOLD

– hele kommunens FYRTÅRN!

«« »»

U16 og U18 Piger i 1. division

Webredaktør, udgivet d. 6. september, 2015

KvalifikationLørdag var førstedagen i JHF kvalifikationsspillet for ungdom, hvor spillet om 1 og 2 divisionspladserne gik igang i 1. runde.

Skanderborg fik både U16 og U18 pigerne i 1. division i første forsøg, mens U14 pigerne ikke lykkedes og de må på den igen i næste weekend.

U18 pigerne var i Voel hallen, hvor de gjorde rent bord og kvalificerede sikkert via en førsteplads i puljen. Det mundrette holdnavn, Elite Håndbold Aalborg Ungdom blev besejret 30-20 og Ikast Håndbold blev også sendt videre i kvalifikationsspillet med en knusende 32-17 sejr.

U16 pigerne var en tur i Bjerringbro, og de gjorde også rent bord i deres pulje. Hjemmeholdet fra Bjerringbro blev sendt i bad med en 20-11 sejr og Frederikshavn FI fik et 24-9 nederlag at køre nordpå med.

U14 pigerne havde til gengæld ikke samme held med sig. Et nederlag til Hjallerup IF gjorde at en sejr over den 3. hold i puljen fra Fredrikshavn ikke kunne redde kvalifikationen i første runde, så U14 pigerne må afsted igen i næste weekend.

Søndag er det drengenes tur til første runde i kvalifikationsspillet.

Website Security Test