Køb billetter

SKANDERBORG HÅNDBOLD

– hele kommunens FYRTÅRN!

«« »»

Spænding til sidste sekund

Webredaktør, udgivet d. 27. september, 2015

Referat 1. div. damer, Skanderborg Håndbold-Roskilde Håndbold, 21-20 (11-10)

Et reddet straffekast af nr. 16 målmand Freja Bossen satte for alvor gang i fighterhjerterne hos Skanderborgs unge damehold. Fra at være bagud 1-3 og 2-4 kom de foran 7-5.
Men et godt spillende Roskildehold var ikke sådan at ryste af, og den meget dygtige målmand, Althea Reinhardt, i Roskildemålet – med en guldmedalje i lommen fra sommerens U19-EM – pillede mange gange pynten af Skanderborgs scoringsforsøg.
En pænt fyldt Morten Børup-hal fandt gejsten frem og heppede energi ind til pigerne på banen, hvor de med en stor holdindsats fortsatte med at fighte sig til hvert eneste mål og stoppe sjællændernes angreb igen og igen med det kompakte forsvar.Sport_24_logo-big
Træner Mikkel Voigt var da også meget tilfreds med de to point på hjemmebane, som betød, at Skanderborg lørdag eftermiddag førte 1. division med 6 point efter de tre første kampe.
– Vi dækker egentlig fint nok op langt hen ad vejen og hjælper vores målmænd rigtig godt, men bliver også for utålmodige, og så får de mange mål, der ligner hinanden, siger han.Monika Kongsgaard
– Vi løber heller ikke så godt med dem, som vi kan, og angrebsmæssigt var vi ikke så skarpe, men deres målmand står altså også uhyggeligt godt, og Roskilde spiller bare en rigtig god kamp. Så vi slider og knokler os til sejren, som vi bare er rigtig glade for, siger han og sender en stor tak til dagens kampsponsor, Sport 24, som betød fri entre til de mange tilskuere, der fik spænding i hvert eneste minut af kampen.
Fem minutter før tid førte Roskilde 18-19, og Skanderborg tog timeout. Det betød udligning 19-19 og 20-20 to minutter før tid. Med 45 sekunder tilbage tog Skanderborg sin sidste timeout – og da kampen gik i gang igen, fik Skanderborgs venstrefløj Amalie Grøn Hansen kæmpet sig til sejrsmålet. Freja BossenEn Roskilde-timeout og et direkte frikast i kampens døende sekunder ændrede ikke på slutresultatet 21-20, og jublen kunne bryde løs i Cigaræsken!
Nr. 16 Målmand Freja Bossen blev kåret til kampens spiller for Skanderborg.

Målscorere for Skanderborg: Laura Damgaard 4, Nicoline Berthelsen 3, Amalie Grøn Hansen 3, Amalie Wichmann 3, Janne Brøndum Henriksen 2, Marie Aamand Sørensen 2, Celine Holst 1, Mette Lassen 1, Othilia Christensen 1, Kristina Jørgensen 1.

Website Security Test