Køb billetter

SKANDERBORG HÅNDBOLD

– hele kommunens FYRTÅRN!

«« »»

Sikker sejr over Rødovre

Webredaktør, udgivet d. 13. september, 2015

Referat 1. turneringskamp – 1. division damer

Skanderborg Håndbold – Rødovre HK 29-21 (15-12)

Så er turneringen skudt i gang for Skanderborgs bedste håndboldkvinder, og det skete lørdag med fuld fart og en storsejr på hjemmebane i Morten Børup Hallen.

Skanderborg var toneangivende i hele kampen, bortset fra en kort periode midt i første halvleg, da Rødovre kom på uafgjort og foran med et enkelt mål. Men ved pausen førte Skanderborg 15-12, og i anden halvleg satte holdet yderligere turbo på.

– Det var dejligt at komme så godt i gang. Vi havde jo håbet på muligheden for sejr – men Rødovre var et lidt ukendt hold for os med mange nye spillere, siger træner Mikkel Voigt Frederiksen, der havde sin turneringsdebut som 1. divisionstræner i klubben.

Han er godt tilfreds med holdindsatsen og de mange fine individuelle præstationer, men dog ikke med forsvaret i første halvleg.

– Det fik vi styr på i pausen, og det medførte, at vi vandt flere dueller og fik løbet med dem, og 29 mål er vi meget tilfredse med, siger træneren. Marie Aamand, 1. div. damer, 2015/16

– Og så er det dejligt, at vi har fået nr. 9 stregspiller Marie Aamand tilbage i forsvaret efter en korsbåndsskade, ligesom også nr. 23 bagspiller Amalie Wichmann efter en langvarig rygskade scorede nogle gode mål. Amalie Wichmann, 1. div. damer, 2015/16

Nu glæder vi os til, at vi også meget snart har bagspiller nr. 21 Othilia Christensen på banen igen efter korsbåndsskaden. Det ser ud til, at vi har en god bredde med mange gode spillere, tilføjer han.

Skanderborgs hold har en gennemsnitsalder på under 21 år. Til gengæld er den samlede erfaring fra håndbold på højt niveau stor – de fleste har gået på SHEA, Skanderborg Håndbolds eliteakademi, og har vundet ungdoms-DM flere gange, ligesom flere har været udtaget til diverse ungdomslandshold og slutrunder.

Han roser også de to U18-spillere, som var udtaget til kampen, nr. 19 bagspiller Stine Kristensen og nr. 15 bagspiller Kristina Jørgensen, som gik ubekymrede til opgaven.Kristina Jørgensen u/18 med 1. div.damer, 2015/16

Mikkel Voigt og holdet ser nu frem til på søndag 20. september, hvor de skal spille den første udebanekamp. Det sker i Virum-hallerne, hvor VSH 2002 tager imod.

 

Skanderborgs målscore: Amalie Wichmann 6, Amalie Grøn Hansen 4, Nicoline Berthelsen 3, Laura Damgaard 3, Janne Brøndum 3, Marie Aamand 3, Kristina Jørgensen 3, Mia Møller 2, Celine Holst 1, Melanie Fuglsbjerg 1.

Website Security Test