Køb billetter

SKANDERBORG HÅNDBOLD

– hele kommunens FYRTÅRN!

«« »»

Ribe-Esbjerg – Skanderborg 21-21

Webredaktør, udgivet d. 28. september, 2015

Ribe-Esbjerg HH – Skanderborg Håndbold 21-21 (12-11)

Kæmpe drama. Så kort kan afslutningen på liga kampen mod Ribe-Esbjerg beskrives, da The Green Gunmen tyv stjal 1 point i sidste minut. Bagud 21-19 med 30 sekunder igen, så det mildest talt ikke ud til point i Ribe Fritidscenter, men de 2 fløjraketter Tim Sørensen og Andreas Væver sikrede med 2 mål et uafgjort resultat og 1 point yderligere til kontoen.

Tim Sørensen 290815-01Det blev mildest talt ikke nogen køn håndboldkamp, mellem 2 hold der begge lavede et utal af fejl og som var godt forberedt på hinanden. Der var aldrig nogen stor føring i kampen, som var lige fra start til slut. Ingen af holdene formåede at score mere end 2 mål i træk i hele kampen, og det var en meget intens affære igennem alle 60 minutter.

Skanderborg havde en lille overhånd de første 15 minutter. Efter 16 minutter fik hjemmeholdet den første føring på 8-7, og den holdt til absolut sidste sekund af kampen. Pausestillingen var 12-11 til hjemmeholdet, og man sad med den fornemmelse at det hold der kunne reducere fejlene efter pausen ville stikke af med de 2 point.

Efter pausen fortsatte holdene med at skiftes til at scorer, men hele tiden med hjemmeholdet i front med 1-3 mål. Fejlene fortsatte desværre i et alt for stort antal i begge ender af banen, og det stod hurtigt klart at det blev en kamp med et meget lavt antal scoringer. Med 4 minutter igen bragte Jacob Holm Ribe-Esbjerg foran 21-19 og Skanderborg brændte hurtigt i den anden ende. Det så ualmindeligt skidt ud for de Grønne Gunmen, men hjemmeholdet stivnede i deres forsøg på at lukke kampen definitivt og med 30 sekunder igen fik Skanderborg tilkendt et straffekast. Tim Sørensen udnyttede iskoldt chancen, men tiden tikkede for hjemmeholdet. Med under 10 sekunder igen smed hjemmeholdet bolden væk og Kristoffer Laursen fandt med en lang aflevering Andreas Væver, der i kampens absolut sidste sekund hamrede bolden ind bag den ellers storspillende Rasmus Lind i hjemmeholdets mål.

Andreas Væver 010315-12Jublen brød løs blandt de grønne spillere, mens skuffelsen var tydelig, og forståelig hos hjemmeholdet. Håndbold er et ubarmhjertigt spil når afslutningen bliver så tæt som den gjorde i dag, men det er glædeligt set med grønne briller at disse tætte afgørelser også er begyndt at gå vores vej, efter sidste sæsons mange nederlag i slutminutterne.

Træner Nicolej Krickau var trods det ene point i sidste sekund ikke tilfreds. Spillet og antallet af fejl var langt fra det vi gik på banen i Ribe efter, og der gik overraskende længe inden døren til omklædningen blev åbnet for lidt tiltrængt luft.

Om blot 3 dage går det løs igen, denne gang på hjemmebane i Cigaren mod arvefjenderne fra BSV.

Målscorer Skanderborg Håndbold:

Besard Hakaj 6, Rasmus Kaagaard 4, Andreas Væver 4, Tim Sørensen 3, Morten Kirk Olesen 2, Martin Mauer Larsen 1, Mikkel Kaagaard 1.

Målscorer Ribe-Esbjerg HH:

Philip Holm 5, Kasper Nielsen 5, Pelle Schilling 3, Morten Vium 3, Jacob Holm 3, Andreas Stryger 1, Mads Overgaard 1.

Website Security Test