Køb billetter

SKANDERBORG HÅNDBOLD

– hele kommunens FYRTÅRN!

«« »»

Referat Skjern – Skanderborg

Webredaktør, udgivet d. 4. september, 2015

Skjern Håndbold – Skanderborg Håndbold 30-22 (17-11)

Cheftræner Nicolej Krickau havde inden turen til Skjern gjort det klart, at hvis vi skulle have nogen chance for at tage point fra en af Danmarks værste udebaner, så skulle vi ramme noget nært maksimalt på nærmest alle pladser. Lad det være sagt med det samme, det gjorde vi ikke idag.

Morten Kirk Olesen 290815-04Indstillingen virkede god og hurtigt var vi foran 3-1 i den nye Skjern Bank Arena, men Skjern vågnede hurtigt op og fik udlignet og også bragt sig i front med 4-3. Skanderborg hang dog godt på langt hen i 1. halvleg og efter 18 minutter var alt stadig helt lige ved 9-9. Herfra stod der til gengæld Skjern på alt resten af halvlegen. Masser af tekniske fejl og brændte chancer gav Skjern en alt for let og alt for stor pauseføring på hele 17-11 og dermed en stilling på 8-2 de sidste 12 minutter.

Skjern startede 2. halvleg i overtal i 2 minutter og startede som lyn og torden med 2 hurtige mål og var således foran med 19-11 efter 32 minutter, og man begyndte at frygte en regulær afklapsning af de grønne Gunmen fra 8660, men sådan gik det heldigvis ikke. Blandt andet på 3 hurtige mål af Andreas Væver fik vi bragt føringen ned på minus 5 mål og generelt må man rose Skanderborg holdet for at holde fanen højt igennem samtlige 60 minutter. Ligegyldigt hvor sort det så ud mod dagens overmagt, så slog vi aldrig op i banen og selvom vi tabte dagens opgør med 8 mål, så kan vi helt bestemt tage hjem med selvrespekten i behold.

Kristoffer Laursen var tilbage på hans gamle hjemmebane og selvom han måtte indkassere 30 mål gjorde han kampen igennem en udmærket figur og kunne bestemt være sin indsats bekendt. Bedste markspiller var idag Morten Kirk Olesen, der også blev topscorer med 6 mål.

Næste modstander i den lidt ubarmhjertige sæsonstart er nu Aalborg Håndbold, der venter på hjemmebane i Cigaræsken mandag den 14/9, hvor Tv2 Sport også møder op.

Målscorer Skanderborg Håndbold:

Morten Kirk Olesen 6, Tim Sørensen 5, Andreas Væver 4, Martin Mauer Larsen 3, Jonas Corneliussen 2, Besard Hakaj 1, Rasmus Kaagaard 1.

Målscorer Skjern Håndbold:

Bjarke Christensen 6, Markus Olsson 5, Lasse Mikkelsen 5, Kasper Søndergaard 3, Thomas Klitgaard 3, Morten Balling 3, Bjarte Myrhol 2, Rene Rasmussen 1, Daniel Svensson 1.

Website Security Test