Køb billetter

SKANDERBORG HÅNDBOLD

– hele kommunens FYRTÅRN!

«« »»

Optakt Skjern – Skanderborg

Webredaktør, udgivet d. 4. september, 2015

The Green Gunmen har fået et rigtigt giftigt startprogram i dette års Boxer Herre Liga. Vi starter ud med 3 slutspilshold fra sidste sæson, Århus, Skjern og Aalborg.

Efter det knebne nederlag mod Århus i sæsonens første kamp, venter der idag en af sæsonens absolut sværeste kampe, når de grønne gunslingers rider vestpå for at møde sidste sæsons sølvvindere fra Skjern Håndbold. Skjern er det eneste hold vi ikke har slået siden vi returnerede til landets bedste række for 4 sæsoner siden, og på udebanen i Skjern har vi traditionelt altid haft det svært.

Skjern Håndbold har haft en lidt blandet start på sæsonen, med svingende resultater i træningskampene og nederlag i både supercuppen samt i sæsonåbningen i Aalborg. Derfor må vi nok også forvente et toptændt Skjern hold der vil have slettet nullet på tavlen, i aftenkampen der samtidigt er den officielle åbning af den udvidede Skjern Bank Arena.

Cheftræner Nicolej Krickau havde følgende ord at sætte på opgøret, før torsdagens afsluttende træning.

Website Security Test