Køb billetter

SKANDERBORG HÅNDBOLD

– hele kommunens FYRTÅRN!

«« »»

Optakt Skanderborg – Roskilde

Webredaktør, udgivet d. 24. september, 2015

Skanderborg Håndbold 1. div. damer – Roskilde Håndbold, lørdag 26/9 kl. 14.00 i Morten Børup-hallen.

To overbevisende sejre er kommet i hus mod henholdsvis Rødovre HK og VSH 2002, og de fire point som dette har medført forbliver trygt på kontoen.

grøn sparegris

Men nu er det tid til at måle sig mod et af rækkens tophold, Roskilde Håndbold, der denne lørdag eftermiddag gæster Morten Børup hallen. Roskilde Håndbold har et hold med en god blanding af talentfulde og rutinerede spillere. Særligt deres start 7’er ser meget stærk ud med profiler som Anna Grundtvig på venstre fløj, Sidsel Terkildsen og Olivia Black i bagkæden samt Althea Reinhardt i målet.

Selvom vi er kommet godt fra start, vokser træerne ikke ind i himmelen. Vi ved, at hvis vi skal måle os med hold som Roskilde Håndbold, så skal vi ramme en toppræstation. Vores udgangspunkt bliver det samme for hver eneste kamp og vi har på holdet nogle værdier i forhold til indsats, som stadigvæk bliver afgørende at være tro.

indløb

Vi har trænet godt i ugens løb og fået arbejdet videre med nogle af de elementer, vi ikke var tilfredse med i sidste kamp. Nu er der bare tilbage at ønske modstandere, dommere og tilskuere en rigtig god kamp og krydse fingre for, at pigerne får den nødvendige hjælp af ”Cigaræsken” – det har de fortjent!

Entré: Sport24 sponserer kampen og der er derfor fri entré. Det eneste du skal gøre er at gå i Sport24 i Bloms butikscenter og få udleveret en fribillet. Billetter udleveres fra tors. 24/9 kl. 14

Sport_24_logo-big

Website Security Test