Køb billetter

SKANDERBORG HÅNDBOLD

– hele kommunens FYRTÅRN!

«« »»

Optakt Ribe-Esbjerg

Webredaktør, udgivet d. 27. september, 2015

Mandag drager The Green Gunmen mod domkirkebyen Ribe, for at tage kampen op mod fusionsholdet Ribe-Esbjerg. Det er den første af 3 kampe på en uge. Efter morgendagens opgør venter 2 TV kampe mod BSV (torsdag) og Nordsjælland (mandag). Cheftræner Nicolej Krickau forudser da også en hård uge, men har udelukkende fokus på opgaven i Ribe indtil videre.

Nicolej Krickau 290815-01– Vi går en dejlig hård uge i møde og vi glæder os rigtigt meget til at spille kampe igen. Vi har næsten 2 ugers kamppause efter disse 3 kampe, så den skal bare have fuld gas, og hele holdet glæder sig til udfordringerne.

Kampen mod Ribe-Esbjerg betragter vi ligesom alle andre kampe som en 50/50 opgave. Jeg kan godt læse af Ribe-Esbjerg ser kampen som en kamp de SKAL vinde, men sådan ser vi ikke omvendt på det. Vi har den seneste periode arbejdet lidt med at være udehold. Vi skal have skabt en bedre tænding når vi kommer ud af vores trygge rammer i cigaræsken, og det håber jeg vi kan se imorgen i Ribe.

Ribe-Esbjerg har en rigtig stærk defensiv når de kommer hjem med alle mand, og den må forventes at være blevet endnu bedre efter de har forstærket sig med Kasper Nielsen i sidste uge. Det skal blive spændende at se hvilken betydning den store signing har gjort for morgendagens modstander.

Kampen fløjtes op kl. 19.30 i Ribe Fritidscenter af Morten Døssing og Daniel Overby.

Website Security Test