Køb billetter

SKANDERBORG HÅNDBOLD

– hele kommunens FYRTÅRN!

«« »»

Lidt liga nørderi efter 4 runder

Webredaktør, udgivet d. 24. september, 2015

nørdEfter 4 runder i Boxer Herre Ligaen er Skanderborg Håndbold placeret lige midt i rækken med 4 point for 4 kampe.

Ingen hold har formået at vinde alle deres 4 kampe. BSV har gjort det bedst med 3 sejre og kun en enkelt uafgjort, mens Skive er eneste hold der står noteret for lutter nederlag og nul point.

BSV er det mest scorende hold med 112 mål og Skive har nettet færrest gange med 80 mål. Skanderborg ligger midt i statistikken med 94 netblafren.

Vores gamle målvogter Jonas Hansen må sammen med TTH lægge ryg til flest scoringer imod sig. 113 gange er der score imod TTH, mens GOG har lukket færrest mål ind med 86 stk. Også her ligger The Green Gunmen midt i statistikken med 95 mål.

Kasper Gudnitz fra HCM er aktuel topscorer i Boxer Herre Ligaen med 29 mål. Michael Hugger Pedersen, der nu igen bomber for Skive, ligger på 3. pladsen med 27 målscoringer. Bedste Gunman er Andreas Væver på en delt 7. plads med 21.

Besard Hakaj fører bisse listen sammen med Nicolei Jensen fra Skive. Begge spillere har fået 7 udvisninger i de første 4 kampe.

MEP listen føres også af Kasper Gudnitz med 16,89 point efter 4 kampe. Morten Kirk er bedste Gunman med 11,92 point, hvilket placere ham på en 9 plads på den liste.

Website Security Test