Køb billetter

SKANDERBORG HÅNDBOLD

– hele kommunens FYRTÅRN!

«« »»

Drengene gjorde rent bord

Webredaktør, udgivet d. 6. september, 2015

Ved søndagens kvalifikations kampe til 1. divisions drenge ungdoms rækkerne, gjorde alle 3 Skanderborg hold rent bord og dermed er der igen i år grøn Skanderborg deltagelse i alle de bedste 1. divisionsrækker.

U14 vandt begge kampe i Ikast med 21-14 over HF Mors og hele 29-4 over Ikast f.s. og vandt dermed puljen sikkert.

U16 var på hjemmebane i Morten Børup Hallen, og her blev den afgørende kamp mod HF Mors noget af en gyser. Første kamp mod Vejle Idrætsefterskole endte 19-19 og Skanderborg skulle vinde med mindst 2 mål mod HF Mors i den sidste kamp. Det gjorde de lige præcist med 18-16, og dermed var 1. pladsen og pladsen i 1. division sikret.

U18 vandt 24-23 over UH Esbjerg og 25-19 over HF Sønderborg, og da Aalborg Håndbold også vandt deres 2 første kampe var begge hold sikret deltagelse i 1. division før den sidste kamp. Kampen skulle dog spilles og her vandt Aalborg med 27-26.

3 ud af 3 hold sikret 1. divisions status må siges at være flot, og dertil kan lægges at både U16 og U18 piger sikrede sig deltagelse lørdag, så der bliver igen i denne sæson ungdomshåndbold på absolut øverste hylde i Morten Børup hallen.

Du kan se de afgørende minutter af U16 kampen mod HF Mors her….

Website Security Test