Køb billetter

SKANDERBORG HÅNDBOLD

– hele kommunens FYRTÅRN!

«« »»

5 drengehold i kvalifikation søndag

Webredaktør, udgivet d. 6. september, 2015

kval5 grønne Skanderborghold er søndag i aktion for at kvalificere sig til 1 & 2 divisions puljerne i 15/16 sæsonen. 2 af puljerne foregår i Cigaræsken, så der er masser af live håndbold på Morten Brup Vej idag.

U18 Drenge 1 og U16 Drenge 1 har begge hjemebanen idag, og begge hold spiller for en plads i 1. division.

U18 drengene er i pulje med Aalborg Håndbold, UH Esbjerg og HF Sønderborg, og her er det nummer 1 og 2 der kvalificere sig idag. Drengene spiller kl. 10.50, 13.50 og 18.00.

U16 Drengene er i en 3 holds pulje, hvor kun nummer 1 kvalificere sig. Drengene startede ud med uafgjort 19-19 mod Vejle Idrætsefterskole, så der er lagt op til et afgørende brag når drengene møder HF Mors kl. 15.50 i Cigaren.

U16 Drenge 2 spiller efter en plads i 2. division i Dagnæs hallen, hvor modstanderne er Stilling/Hørning og Horsens HK.

U14 Drenge 1 spiller efter 1. division, og er i Ikast Hallen. Første kamp blev vundet over hjemmeholdet Ikast f.s. så sikkert som 29-4. Kampen mod det 3. hold i puljen HF Mors/Nordmors bliver dermed afgørende for om drengene kvaller i 1. runde eller de skal på farten igen i næste weekend.

U14 Drenge 2 spiller efter 2. division, og de møder Ry Håndbold, Skovbakken og AGF 2 i Ry Hallerne.

Website Security Test