Køb billetter

SKANDERBORG HÅNDBOLD

– hele kommunens FYRTÅRN!

«« »»

Skanderborg – Århus 21-22

Webredaktør, udgivet d. 29. august, 2015

Skanderborg Håndbold – Århus Håndbold 21-22 (10-14)

Det blev et sandt drama da Boxer Herre Ligaen gjorde sit indtog på Morten Børup Vej lørdag eftermiddag. Århus Håndbold var i de første 45 minutter klart det bedste hold og i klar vinderposition foran med hele 20-13 efter 43 minutter. Men så tog fanden ved The Green Gunmen, der fik sig kæmpet sig tilbage i kampen, og ved stillingen 21-22 havde hjemmeholdet bolden, og dermed chancen for at udligne i de sidste 15 sekunder. Martin Mauer Larsen fik i sin comeback kamp den gyldne mulighed i sidste sekund, men måtte se Århus debutanten Jens Fredsgaard diske op med endnu en meget stor redning. Dermed kunne gæsterne tage hjem med 2 point i sæson åbningen, og de levede dermed op til Bent Nygaards forudsigelse om en 5. plads til postnummer 8000 i denne sæson.

Skanderborg startede kampen godt og var hurtigt foran med 3-1, men herefter gik angrebsspillet helt i stå og vores nødvendige varemærke med hurtigt spil forsvandt som dug fra solen. Vi fik ikke ordentligt fat i forsvarsspillet og det medførte også et for lavt antal redninger fra vore målmænd og det frustrerede tydeligvis både på og udenfor banen.

På positiv siden kan vi helt sikkert tage med at moralen ikke led et knæk, selvom Århus havde fat i den lange ende sent i kampen, og de gamle Skanderborg dyder med hårdt fight i 60 minutter har heldigvis overlevet den lange håndbold og varmeløse danske sommer.

Målscorer Skanderborg Håndbold:

Tim Sørensen 6, Morten Kirk Olesen 4, Rasmus Kaagaard 3, Andreas Væver 3, Besard Hakaj 2, Jeppe Green 1, Kasper Foder Nielsen 1 og Jonas Corneliussen 1.

Målscorer Århus Håndbold:

Morten Bjørnshauge 5, Sebastian Henneberg 5, Stian Brevik 3, Rasmus Nielsen 2, Torben Petersen 2, Mads Kalstrup 1, Henrik Hansen 1, Elijan Dzankovic 1, Sigvaldi Gudjonsson 1, Frederik Schilling 1.

Website Security Test