Køb billetter

SKANDERBORG HÅNDBOLD

– hele kommunens FYRTÅRN!

«« »»

Sejr over Mors-Thy ved KFUM Cup

Webredaktør, udgivet d. 16. august, 2015

Skanderborg Håndbold – Mors-Thy Håndbold 22-20 (11-11)

Søndagens sidste opgør ved KFUM Elite Cup i Skjern var mod liga rivalerne fra Mors-Thy Håndbold. Morsingboerne var i stærkeste opstilling med hjemvendte Marcus Mørk på banen i hele 1. halvleg, så det var en rigtig fin mulighed for at teste holdet af mod endnu en stærk modstander.

Bertram Obling 070315-01Det blev en rigtig forsvarskamp med meget få scoringer, og trænerteamet var efterfølgende meget tilfredse med vores defensiv, der fungere bedre og bedre for hver kamp. Bertram Obling vogtede målet i samtlige 60 minutter og fik store roser med på vejen af assistent træner Rasmus Hauge.

Der stod helt lige ved pausen da haluret viste 11-11, men efter pausen trak The Green Gunmen fra og med 10 minutter tilbage stod der komfortable 20-15 til de grønne. En dobbelt udvisning til Besard Hakaj bragte dog lidt spænding tilbage i opgøret og Mors-Thy kom helt op på 21-20 med under 1 minut tilbage. Martin Mauer Larsen slog dog det sidste søm i Mors-Thy kisten, da han scorede sikker på et straffekast til slutresultatet 22-20 med 45 sekunder tilbage.

logo-lugiDer restere nu kun en enkelt testkamp inden turneringen åbnes mod Århus Håndbold lørdag den 29/8 kl. 15.00. Det er på fredag når The Green Gunmen drager til Sverige og møder Lugi fra den bedste svenske række.

 

Website Security Test