Køb billetter

SKANDERBORG HÅNDBOLD

– hele kommunens FYRTÅRN!

«« »»

Sejr i sidste test mod LUGI

Webredaktør, udgivet d. 21. august, 2015

Fredag aften stod sidste test før turnerings starten på næste lørdag, mod svenske LUGI på udebane.

Der blev e rigtig god og givtig kamp på flere områder. Kampen blev startet i et rigtigt højt tempo fra begge sider, og et ikke eksisterede forsvar og returløb fra begge hold. Det resulterede i en 17-16 førig til The Green Gunmen ved pausen.

Morten Kirk Olesen 060415-05Efter pausen blev forsvarsopgaverne ændret radikalt hos begge hold. Lugi måtte skifte et par af de bærende spillere ud og det betød at vi stille og roligt fik slidt hjemmeholdet op og kunne trække fra de sidste 15 minutter af kampen. Slutresultatet endte med en sejr til Skanderborg på 27-23 og nu mangler vi kun en enkelt uges god træning inden vi skal sige velkommen til Erik Veje & Co på næste lørdag kl. 15.00 i Cigaræsken.

Målscorer Skanderborg Håndbold:

Rasmus Kaagaard 5, Morten Kirk Olesen 4, Jonas Corneliusen 3, Andreas Væver 3, Martin Mauer Larsen 3, Besard Hakaj 3, Kasper Foder Nielsen 2, Tim Sørensen 2, Mikkel Kaagaard 2.

Website Security Test