Køb billetter

SKANDERBORG HÅNDBOLD

– hele kommunens FYRTÅRN!

«« »»

Optakt Skanderborg / FCM

Webredaktør, udgivet d. 23. august, 2015

Santander Cup 1/8 finale Skanderborg Håndbold / FCM

Mandag d. 24/8 kl. 20.00 i Morten Børup-hallen

Vi har glædet os rigtig meget til denne kamp, hvor vi møder de forsvarende danske mestre fra FC Midtjylland. På holdkortet kan mestertræneren, Helle Thomsen, skrive navne som Sabine Englert, Veronika Kristiansen, Louise Burgaard, Stine Jørgensen, Trine Østergaard, Susan Thorsgaard samt mange flere dygtige spillere. FCM vs. Skanderborg

Janne Brøndum Henriksen

Vi forventer derfor at være hårdt matchet op i aften, men har bestemt ikke tænkt os, at kippe med nogen former for hvide flag af den årsag. Istedet ser vores unge spillertrup frem til at møde de bedste spillere i Danmark og opleve på egen krop, hvor i spillet vi er udfordret, men bestemt også hvor vi lykkes. Vi ser frem til for alvor at trække i arbejdstøjet og vise, at vi hellere end gerne vil arbejde og kæmpe!

Til den kommende sæson har vi på hjemmeholdet fået en snes nye ansigter i folden: Amalie Wichmann er kommet til klubben fra Nykøbing Falster Håndboldklub. Marie Aamand og Celine Holst er vendt tilbage i grøn og forstærker dermed stregpositionen markant. Endelig er vi stolte af at kunne meddele at Laura Damgaard, Othilia Christensen, Amalie Grøn og Mia Møller som i de forgangne sæsoner har været elever på vores akademi, SHEA, nu er faste bestanddele af vores 1. divisionshold.

Vi glæder os til at se dette unge hold trække Skanderborg-trøjen over hovedet og kæmpe med at hvad de har for, at pointhøsten bliver god i år!

God kamp,

Mikkel Voigt Frederiksen

Træner, Skanderborg Håndbold

Timeout 070315-01

Der er gratis entré og alle kommunens håndboldklubber er inviteret så kom i god tid og få et lod i entrédøren, så er du med i lodtrækningen om billetter til CL-kampen FCM/Hypo og en signeret FCM-trøje.

 

 

 

Stjær Håndboldklubs u12 piger løber i dagens anledning ind med FCM og i pausen vil de prøve om de kan score på Sabine Englert og så håber vi selvfølgelig at de kan heppe rigtig højt på Skanderborgs damer.

 

 

Website Security Test