Køb billetter

SKANDERBORG HÅNDBOLD

– hele kommunens FYRTÅRN!

«« »»

Landspokalturneringen bliver til Santander Cup

Webredaktør, udgivet d. 21. august, 2015

Santander Consumer Bank ny hovedsponsor for håndboldens landspokalturneringer

De hæderkronede danske landspokalturneringer for både damer og herrer kommer nu til at hedde Santander Cup. Det er bankgiganten, Santander Consumer Bank, der har tegnet et 3-årigt hovedsponsorat af turneringen, der har FCM Håndbold og Skjern Håndbold som forsvarende mestre.

Administrerende direktør i Danmark, Bo Jakobsen, glæder sig over aftalen.

 

-Vi var så heldige at være hovedsponsor for herrernes Final4 i Aalborg tilbage i marts. Samarbejdet med Divisionsforeningen Håndbold og DB Advisor omkring arrangementet var rigtig godt, og Final4-weekenden var generelt en meget positiv oplevelse for os. Vi har derfor valgt at udvide samarbejdet betragteligt og har nu indgået en 3-årig hovedsponsoraftale for både damerne og herrerne. Vi ser dansk tophåndbold – der emmer af vindermentalitet, teamindsats, begejstring og stolthed – som et perfekt match for os. Derudover er det en særdeles velegnet kommunikationsplatform, vi i de næste 3 år kan bruge over for vores interessenter. Vi glæder os utroligt meget til at komme i gang, siger Bo Jakobsen.

Hos Divisionsforeningen Håndbold vækker aftalen ligeledes stor glæde, hos formand, Jens Christensen.

 

-Det er en super nyhed for dansk klubhåndbold. Vi glæder os meget til samarbejdet med Santander Consumer Bank, der i vores forhandlinger virkelig har vist, at de vil håndbolden. Vi havde en rigtig god oplevelse sammen tilbage i marts ved Final4, og vi glæder os meget til at komme i gang igen med samarbejdet, der for alvor vil være synligt for omverdenen allerede fra kvartfinalerne senere på efteråret, siger Jens Christensen.

 

Website Security Test