Køb billetter

SKANDERBORG HÅNDBOLD

– hele kommunens FYRTÅRN!

«« »»

FCM videre i Santander Cup

Webredaktør, udgivet d. 25. august, 2015

Skanderborgs 1. divisionsdamer i fantastisk comeback

Santander Cup 1/8-finale, Skanderborg Håndbold – FCM, Liga 21-24 (6-15)

De 370 publikummer i Morten Børup hallen var vidne til to vidt forskellige halvlege mandag aften, da FCM’s danmarksmestre var på besøg for at møde Skanderborgs 1. divisionsdamer i  1/8-delsfinale i Santander Cuppen.Stine Jørgensen 15/16

FCM-damerne løb på banen med Stjærs U12-håndboldpiger i hånden, efterfulgt af et tændt skanderborghold. Men at det skulle blive en så tæt kamp, som det blev, havde de færreste nok troet.

Skanderborg kom fint fra start og førte 2-1, men faldt så ned ‘i en dal’, som træner Mikkel Voigt kaldte det, og FCM straffede det da også prompte og førte ved pausen 6-15.Celine Holst, 1. div. damer 15/16

Efter den noget tøvende første halvleg, hvor Skanderborgs unge hold måske lige skulle have benovelsen over at spille mod et af ligaens tophold ud af hovedet, slap de til gengæld håndbremsen i anden halvleg og leverede et fantastisk comeback.

Publikum kvitterede med massiv opbakning, og “Cigaræskens” tætte stemning løftede hjemmeholdet til nye højder, hvor spillerne brillerede med en perlerække af flotte scoringer og ivrig fight og energi i både forsvar og angreb. Pludselig kunne de score på Sabine Englert, og forsvaret fik bremset FCM’s lynhurtige spillere. Spændingen steg – og i de sidste minutter af kampen var hele hallen med de lokale piger. Et minut før slutfløjt stod der faktisk 21-23!

– Vi spillede en rigtig god anden halvleg, og det var flot, at pigerne blev ved at kæmpe i 60 minutter. Vi havde talt om, at vi skulle lukke ned for FCMs kontra og få afsluttet vores egne angreb ordentligt, og samtidig med at vi dækkede pænt op, fik vi faktisk presset FCM, så det blev rigtig tæt, siger en yderst tilfreds træner, Mikkel Voigt.

– Det ser fint ud. Vi svinger stadig meget, men vi har fået mange gode ting med fra kampen, som vi kan bruge og arbejde videre med, tilføjer han.Cecilie Vester 15/16

Holdet er tirsdag draget på en uges træningslejr Trabzon i det nordlige Tyrkiet, hvor de er inviteret til en stor international turnering med blandt andre HIK fra Danmark og hold fra Kosovo, Holland, Cypern foruden to tyrkiske hold.

 

Website Security Test