Køb billetter

SKANDERBORG HÅNDBOLD

– hele kommunens FYRTÅRN!

«« »»

Drama i den gamle Skjern Hal

Webredaktør, udgivet d. 15. august, 2015

Skanderborg Håndbold – HCM 29-31 (17-13)

Den anden kamp ved KFUM Elite Cup stod i den gamle hædrekronede Skjern Hal A. Hallen med de mange minder i de kilometerhøje gavle, blev vidne til en ganske fin testkamp, mod sidste års slutspils komet HCM.

Mikkel Kaagaard 221114-03Første halvleg tilhørte Skanderborg, som startede med lyn og torden og var hurtigt foran 3-0. Modsat TTH kampen fik Skanderborg bedre gang i kontraspillet og en stærkt spillende Kristoffer Laursen fik igangsat mange hurtige angreb, hvoraf mange blev omsat i mål i den anden ende hos HCM keeper Tim Winkler.

Pauseføring til Skanderborg på 17-13, kunne der ikke indvendes noget imod. Efter pausen var det til gengæld HCM der kom bedst ud. Efter 36 minutter var der udlignet til 18-18 og midtjyderne bragte sig også i front derefter med 1-2 mål. Med 4 minutter tilbage på haluret udlignede Skanderborg føringen til 29-29 og der var efterhånden en god nerve i kampen.

I slutfasen var midtjyderne skarpest og kunne til sidst trække sig ud som vinder med cifrene 31-29.

Endnu en god og givtig testkamp, hvor trænerteamet fik svar på flere spørgsmål inden turneringsstarten om præcis 2 uger mod Århus Håndbold.

Søndagens sidste kamp bliver mod Mors-Thy Håndbold, der idag tabte til Lemvig fra 1. division. Kampen spilles også i Skjern.

Målscorer Skanderborg:

Mikkel Kaagaard 7, Tim Sørensen 6, Rasmus Kaagaard 5, Mrtin Mauer Larsen 4, Morten Kirk Olesen 3, Kasper Foder Nielsen 2, Besard Hakaj 1, Jeppe Green 1.

Website Security Test