Køb billetter

SKANDERBORG HÅNDBOLD

– hele kommunens FYRTÅRN!

«« »»

Udbytterig første testkamp

Webredaktør, udgivet d. 31. juli, 2015

Skanderborg Håndbold – GOG 23-32 (12-16)

Første testkamp stod fredag kl. 15.00 under den fælles træningslejr med GOG, mod sidste års nummer 7 i herre ligaen.

Det var første gang med den grønne trøje for Kristoffer Laursen, Martin Mauer Larsen, Jonas Corneliussen og Besard Hakaj, mens de øvrige nye Gunmen må vente lidt endnu med deres debut.

Besard Hakaj 7Kampen viste med alt tydelighed at det var første testkamp og at der også er meget langt til det niveau vi gerne skulle ramme når turneringen starter om præcis en måned. Spillet bar præg af et meget stort antal tekniske fejl og masser af manglende indbyrdes forståelse.

The Green Gunmen kom ellers flyvende fra start og var foran 5-1 efter 7 minutter, men herfra stod der GOG på stort set resten af kampen. De sidste 10 minutter af 1. halvleg gik angrebsspillet helt i stå og GOG kunne bringe sig foran med 16-12 til pausen.

Efter pausen fortsatte GOG hvor de slap, og der kom aldrig spænding om resultatet i kampen. Det var tydeligt at GOG har en større stamme af spillere der har spillet sammen igennem længere tid, og de få nye spillere i den gule trøje faldt allerede godt ind i spillet hos fynboerne.

Nicolej Krickau var da også ganske godt tilfreds med udbyttet af testkampen, mod en stærk modstander der må formodes at blive et slutspilshold i den kommende sæson. Der blev testet mange forskellige formationer af, og det giver et godt udgangspunkt for det kommende arbejde frem mod sæsonstarten.

Målscorer Skanderborg Håndbold:

Tim Sørensen 5, Andreas Væver 3, Besard Hakaj 3, Rasmus Kaagaard 3, Jonas Corneliussen 2, Mikkel Kaagaard 2, Jacob Aaquist 2, Mads Thomsen 1.

Website Security Test