Køb billetter

SKANDERBORG HÅNDBOLD

– hele kommunens FYRTÅRN!

«« »»

Travl sommer for U17 landshold

Tom Kristensen, udgivet d. 2. juli, 2015

Sommeren ligger normalt en dæmper på håndboldaktiviteten, dette er dog ikke tilfældet for 5 af vores kommende U18 piger, som alle skal i landsholdaktivitet. Det danske U17 landshold deltager denne sommer i både OL og EM, derfor har DHF valgt at stille med to landshold. Det betyder hele 5 Skanderborg piger er udtaget til at repræsentere Danmark hen over sommeren. Første Skanderborgpige i aktion bliver Stine Kristensen, som er udtaget til OL-holdet. Holdet samles den 23. juli i Fredericia, inden de rejser til ungdoms OL i Georgien fra den 26. juli til 2. august. I samme periode samles EM-holdet til træningsturnering i Polen. Her er Skanderborg repræsenteret af 4 spillere, Caroline Svarre, Kristina Jørgensen, Nicoline Olsen og Sarah Stougaard. EM-holdet skal fra den 9. august til 24. august spille EM i Makedonien. Tillykke med udtagelserne – Held og lykke.

 

rs_20131218125748[1]

 

Website Security Test