Køb billetter

SKANDERBORG HÅNDBOLD

– hele kommunens FYRTÅRN!

«« »»

Ny højre fløj gør truppen komplet

Webredaktør, udgivet d. 4. juli, 2015

22 årige Jeppe Green skifter til Skanderborg Håndbold med omgående virkning og fuldender dermed Skanderborg truppen til den kommende sæson.

Den unge højre fløj der stammer fra Lemvig kanten, har tidligere i karrieren optrådt i herre ligaen for både Lemvig og Aalborg Håndbold. Jeppe Green skifter dog til Skanderborg fra Frederikshavn, hvor han i sidste sæson spillede 2. division, hvor holdet spillede kvalifikationskampe for oprykning til 1. division.

Trods sin unge alder har Jeppe Green været med til at vinde DM Guld for Aalborg, hvor han optrådte under ledelse af legendariske Nikolaj Jakobsen & Morten Bjerre i 2 sæsoner.

Sportschef Torben Væver:

Med aftalen med Jeppe Green på højre fløj er truppen nu på plads. Jeppe kommer til at danne duo ed Tim Sørensen på højre fløj, og vi glæder os til at sige velkommen til endnu en ung talentfuld og træningsivrig spiller. Jeppe har tidligere spillet 3 sæsoner i herre ligaen, og efter en sæson i Frederikshavn er han opsat på igen at komme op på højeste niveau og prøve kræfter med de bedste spillere i landet. Vi ønsker Jeppe Green velkommen som Green Gunman i Skanderborg.

Bonus info:

Jeppe Green er lillebror til landsholdsmålmand Jannick Green fra Magdeburg.

Jeppe green 3

Website Security Test