Køb billetter

SKANDERBORG HÅNDBOLD

– hele kommunens FYRTÅRN!

«« »»

Farvel til 7 Gunmen

Webredaktør, udgivet d. 7. juli, 2015

En sæson er slut og spillerne er sendt på sommerferie. Nye Gunmen starter om 2 uger, og skal trække den grønne trøje over hovedet for første gang. Men det betyder også at vi skal sige farvel til en række spillere, der har været en del af The Green Gunmen familien i kortere eller længere tid. Fælles for dem alle er at de vil blive savnet både på og udenfor banen fremadrettet.

Det er altid trist at skulle sige farvel til gode familiemedlemmer, som man har tilbragt rigtigt mange gode timer sammen med. Derfor denne lille triste video med nogle af de bedste billeder fra deres tid i Skanderborg Håndbold.

Der skal lyde en tak til alle 7 spillere og et held og lykke i fremtiden, og hvem ved om vi måske kan være så heldige at krydse klinger igen senere i karrieren. Tak for denne gang til Lars Mousing, Johan Hansen, Martin Risom, Jeppe Krogh, Michael Pedersen, Kasper Kisum og Kasper Larsen.

Website Security Test