Køb billetter

SKANDERBORG HÅNDBOLD

– hele kommunens FYRTÅRN!

«« »»

Vil du være med i festival teamet ?

Webredaktør, udgivet d. 27. juni, 2015

Smukfest 2. weekend i august betyder ungdomsafdelingens helt store aktivitet hvert år. Ungdom har 2 store boder, på kærligheden og på Sølunds indgangen, hvor en meget stor del af indtægterne til det store arbejde der laves med talentudvikling i Skanderborg Håndbold laves.

Festival 2013 DDet er livsnerven i de mange penge der kræves for at drive et så stort ungdomsarbejde, og det kræver naturligvis også masser af arbejde før, under og efter festivalen.

Vi er et stort team der arbejder med planlægning og afvikling af ungdommens festivalarbejde, og her vil vi gerne have tilført yderligere kræfter som del i en naturlig udskiftning.

Kunne du tænke dig at være med i arbejdsgruppen der er ansvarlig for afviklingen af vore festival aktiviteter, så er det nu du meget gerne må melde dig på banen.

Arbejdsopgaverne i festival teamet er groft sagt:

* Planlægning og opstilling i perioden 3 uger før Smukfest. Vi søger 3 personer til det praktiske med opstilling af gulv og vægge.

* Ansvarlige i boderne under festival perioden. Opdelt i 3 vagter på alle dage, morgen,  eftermiddags og natte-chefer.

* Nedtagning og afslutning af alle de praktiske ting i et par uger efter festivalen.

Kunne du tænke dig at være med i ungdomsafdelingens festival team, så hører vi meget gerne fra dig. Det er et helt specielt miljø at være frivillig i, og en sjov og anderledes måde at sikre ungdomsarbejdet i Skanderborg Håndbold.

Kontakt Tom Kristensen på Tom.L.kristensen@gmail.com eller på mobil 40408897.

Vagter 

Festival 2013 CKunne du tænke dig at give en hånd med nogle vagter under festivalen, skal du ikke betænke dig et eneste sekund med at melde dig.

Vi er i fuld gang med at få vores vagtplan besat, og har p.t. besat ca. 80% af de mange vagter.

Helt konkret mangler vi mest hjælp til følgende vagter :

Onsdag 5/8 og fredag 7/8 kl. 10-17.30 i Skovrestauranten

Fredag 8/8 og lørdag 9/8 kl. 23-04 i Skovrestauranten og på Kærligheden

Kan du hjælpe med en af ovenstående vagter eller på andre tidspunkter, så send en mail til shfestival15@gmail.com eller skriv en SMS til Tom Kristensen på 40408897

Website Security Test