Køb billetter

SKANDERBORG HÅNDBOLD

– hele kommunens FYRTÅRN!

«« »»

Skanderborg Håndbold søger venner

Webredaktør, udgivet d. 22. maj, 2015

Som varslet allerede sidste sæson, må klubben rundt og finde sponsorer, der vil være med til at dække Skanderborgs underskud kollektivt i SH Friends. Alternativet er, at det er slut med elitehåndbold.

sh_friendsI sidste sæson stiftede Skanderborg Håndbold SH Friends som et 3 årigt koncept for at komme i mål med økonomien og som varslet allerede dengang, skal Skanderborg Håndbold nu endnu engang rundt for at tegne en ny omgang garantbeviser, hos velvillige sponsorer og privatpersoner, for at få enderne til at nå sammen, fortæller klubbens formand, Jens Christensen.

Det er selvsagt ikke nogen ideel situation for os eller noget vi er stolte af. Vi har holdt fuldt stop for flere udgifter og har haft et af ligaens suverænt laveste budgetter, men de faciliteter vi har, gør desværre, at det er umuligt at skabe en fornuftig økonomi i klubben. Derfor håber vi endnu engang på velvilje fra virksomhederne i området og privatpersoner, så vi kan holde skibet sejlende indtil vi er klar i de nye faciliteter i den nye hal på Fælleden i efteråret 2016, siger Jens Christensen.

Skanderborg Hånd har sportslig succes og har for 5. år i træk sikret sig endnu et år i landets bedste mandlige håndboldrække og også klubbens ungdomshold med eliteakadamiet SHEA som motor, klarer sig godt og spytter talenter ud til de forskellige ungdomslandshold. Derudover har klubben stablet et advisory board på benene bestående af ti erhvervsfolk, der skal være med til at udvikle klubben, så alt er klappet og klart, når der kan rykkes ind i de tidssvarende faciliteter.

Jens Christensen 2013Skanderborg Håndbold er en god historie, som vi måske har forsømt lidt at få fortalt videre. Det vil vi forsøge at råde bod på nu, hvor der bliver plads til markant flere tilskuere. Vores hjemmekampe skal være den fest, som man ikke vil gå glip af, siger formanden. Men aktuelt er det altså ikke nogen fest, at være Skanderborg Håndbold.

Klubben mangler i runde tal ialt 600-700 tkr. for at dække årets underskud samt tilføre egenkapitalen ekstra 100 tkr. Situationen er jo dobbelt slem, fordi Dansk Håndbold Forbund har øget kravet til egenkapital, hvis klubben fortsat vil have lov til at tegne kontrakter. Og det er en forudsætning, hvis man skal spille med i den bedste række. Skal det hele hænge sammen, så skal klubben inden udgangen af juni måned sælge ca. 45 SH Friends beviser.

Så vi håber inderligt på, at lokalområdet også kan se konturerne til noget stort lige om hjørnet og bakker op. Vi har indtil nu tegnet ca. 15 medlemskaber af SH Friends, så vi mangler yderligere 30 for at komme i mål, siger Jens Christensen.

Konceptet i SH Friends er, at man tegner sig for en underskudsgaranti på maksimalt 25.000 kroner. Bliver underskuddet mindre end forventet, så falder beløbet naturligvis og således endte garanterne sidste år med en regning på cirka 15.000 kroner.

Vi kæmper naturligvis alt hvad vi kan for at tjene til klubben og mindske prisen på garantbeviserne. Vi har således et sponsorcykelløb i forbindelse med ”Lys nat” i Skanderborg her i slutningen af måneden. Alle bidrag hjælper, siger Jens Christensen.

Vil man vide mere om SH Friends kan man enten kontakte formand Jens Christensen eller læse mere på Skanderborg Håndbolds hjemmeside, www.skanderborghaandbold.dk , hvor man også kan følge med i hvor mange og hvem, der bakker op om SH Friends.

For yderligere information, kontakt:

Jens Christensen, formand på 40 73 16 55

Website Security Test