Køb billetter

SKANDERBORG HÅNDBOLD

– hele kommunens FYRTÅRN!

«« »»

SHEA elev får liga kontrakt

Webredaktør, udgivet d. 4. maj, 2015

Skanderborg Håndbold har skrevet en 2 årig kontrakt med U19 landsholdsspilleren Jacob Aaquist gældende fra 1/7. Den unge venstre back har de sidste 3 år været tilknyttet klubbens eget eliteakademi SHEA og fortsætter således i Skanderborg de første 2 år af seniorkarrieren.

Sportschef Torben Væver:

Det er altid dejligt for klubben når talenter fra SHEA bliver indlemmet i liga truppen, og i Jacobs tilfælde har vi med en ung spiller der ved hvad han vil. Valget for førsteårs senior spillere kan godt være vanskeligt at træffe, om det skal være i en ligaklub med stor konkurrence eller en 1. divisionsklub hvor træningsmiljøet typisk ikke er helt på samme højde. Jacob har stor tro på egne evner og har igennem hele forløbet været meget målrettet på at han gerne vil fortsætte i Skanderborg. Han kender jo forholdene særdeles godt da han har trænet med truppen igennem de seneste par år, og han fik også sin debut i ligaen i denne sæson hvor han også fik scoret hans første 2 liga mål på udebane mod GOG. Vi glæder os rigtigt meget til at følge Jacobs udvikling de kommende sæsoner, for det er bestemt en af fremtidens spillere på venstre back som nu fortsætter i den grønne trøje.

Jacob har været fast mand på U19 landsholdet gennem de seneste år.

Jacob Aaquist

Website Security Test