Køb billetter

SKANDERBORG HÅNDBOLD

– hele kommunens FYRTÅRN!

«« »»

Referat Team VH – 1. div damer

Webredaktør, udgivet d. 13. maj, 2015

Team Vesthimmerland (2.div) – Skanderborg Håndbold (13-13) 20-32

1. divisionsdamerne videre i landspokalturneringen

Tirsdag aften spillede Skanderborg Håndbolds 1. divisionsdamer 6. runde af landspokalturneringen mod Team Vesthimmerland fra 2. division. Pokalkamp Team VH 2. divTrods en svær og rodet første halvleg og pauseresultat på 13-13 trak vi pænt fra og fandt langsomt formlen i 5-1 forsvaret, hvilket gav os flere gode kontrastød og en sejr på 32-20.Pokalkamp Team VH 2. div, Freja Bossen

I kampen i dag udmærker målvogter Freja Bossen sig positivt, som hjælpen godt på vej af et godt arbejde 5:1-forsvar. Specielt Emma Apel på toppen får hurtigt justeret til Team Vesthimmerlands angrebsåbninger og driver efterfølgende kontrafasen fremad.

Vi starter lidt forkrampet i angrebsspillet og kommer til at spille uden timing og tempo. Dette tager vi desværre med ned i forsvaret og der skabes lidt usikkerhed blandt pigerne. Vi får stået sammen og arbejder os tilbage i kampen. Vi er specielt glade for at komme over de 30 mål en tirsdag aften på udebane og alle får vist nogle gode takter. Pokalkamp Team VH 2. div, Cecilie Vester

Vi glæder os til næste runde af landspokalturneringen – hvor vi med stor sandsynlighed får hjemmebane-fordel.

 

Træner Kristian Danielsen og Træner Mikkel Voigt

 

Website Security Test