Køb billetter

SKANDERBORG HÅNDBOLD

– hele kommunens FYRTÅRN!

«« »»

Michael P stopper som Gunman

Webredaktør, udgivet d. 5. maj, 2015

Efter 3 år i den grønne trøje er det til sommer slut for Michael Pedersen i Skanderborg Håndbold.

Sportschef Torben Væver:

Michael Pedersen 060415-01Michael har efter moden overvejelse bedt om at blive løst fra sin kontrakt, der løb et år yderligere. Der har været en god og ærlig dialog mellem Michael og trænerteamet, og vi har valgt at efterkomme Michaels ønske om at få genstartet sit håndboldspil i andre omgivelser. Michael har den seneste tid ikke haft den rolle på holdet som begge parter havde forventet og det er med den baggrund vi har valgt at acceptere at ophæve kontrakten et år før tid. Da Michael kom til klubben for 3 år siden, kom han som en af ligaens mest flittige målscorer, og selvom han har lavet mange mål i alle 3 sæsoner i Skanderborg, så har spillestilen i Skanderborg måske ikke ligget så godt til ham. Michael har et ønske om at forsøge at kickstarte sin karriere igen, og det har vi fuld respekt for.

Når det er sagt, så er det en beslutning som allerede har gjort ondt på os. Michael har været en utrolig vellidt person i klubben, som virkeligt vil blive savnet fremadrettet. Når man tilbringer så mange timer sammen som ligaspillere gør, så bliver det lidt ligesom at miste et familiemedlem. Men vi har valgt at efterkomme Michaels ønske om at prøve noget andet, og vi ønsker Michael og hans familie alt det bedste både på og udenfor banen fremadrettet.  

Website Security Test