Køb billetter

SKANDERBORG HÅNDBOLD

– hele kommunens FYRTÅRN!

«« »»

Michael P: En helt umulig følelse

Webredaktør, udgivet d. 6. maj, 2015

Michael Pedersen har efter eget ønske fået ophævet sin kontrakt et år før tid, og stopper i den grønne trøje til sommer.

Michael Pedersen 210314-10Det er en helt umulig følelse jeg sidder med lige nu. Jeg har om nogen været glad for at være i Skanderborg de sidste 3 sæsoner, men jeg føler jeg bliver nød til at forsøge at få kickstartet mit håndboldspil igen. Min rolle er blevet gradvist mindre gennem den sidste tid og jeg har haft en rigtig god dialog med trænerne omkring min fremtid. Jeg er kommet til den konklusion at jeg har bedst af at prøve en anden klub med et lidt anderledes spilkoncept ned vi har her i Skanderborg, men det gør rigtigt ondt på det menneskelige plan.

Jeg vil gerne takke alle i klubben for den måde de er på. Folk er åbne og du bliver taget godt imod uanset hvor du kommer fra. Det er alle i klubben, lige fra sportschef til pigerne i billetsalget, til personalet i cafeen. Alle er nede på jorden og på et niveau hvor alle føler sig velkomne. Skanderborg er en professionel håndboldklub, men samtidigt en ægte håndbold forening i ordets bedste forstand.

Det har altid været et sted hvor jeg har haft lyst til at opholde mig, ikke bare når vi træner og spiller kamp. Jeg er tit i hallen en time eller to før træning bare for at snakke med folk i klubben og jeg har haft 3 fantastiske år her og på det menneskelige plan har jeg udviklet mig enormt af at være her. På håndboldbanen kunne det have gået bedre, men alligevel vil jeg kalde min tid i klubben for magisk.

Michael Pedersen 160414-01Jeg har haft nogle fantastiske holdkammerater som også i fremtiden vil være blandt mine bedste venner. Selvom trænere og spillere selvfølgeligt ikke er enige om alt, så har man igennem alle 3 sæsoner formået at holde en fantastisk stemning og sammenhold i truppen.

Beslutningen har været utroligt svær men jeg er kommet til den konklusion at jeg bliver nød til at søge at booste mit håndboldspil og  få bygget min karriere op igen via en større rolle på et hold. Jeg er rigtig glad for at klubben har efterkommet mit ønske om at stoppe et år før tid, og Skanderborg vil altid være en klub som står mit hjerte nært.  

Website Security Test