Køb billetter

SKANDERBORG HÅNDBOLD

– hele kommunens FYRTÅRN!

«« »»

Johan Hansen udtaget til Herre A

Webredaktør, udgivet d. 29. maj, 2015

Fredag har Gudmundur Gudmundsson udtaget sin bruttotrup til de næste EM kvalifikationskampe i Juni måned.

Johan Hansen 060415-01Som ny mand på holdet har Gudmundsson udtaget færøsk-fødte Johan Hansen, der de seneste fire år har været tilknyttet Skanderborg Håndbold.

”Johan Hansen er i mine øjne ikke blot et talent. Han er et kæmpetalent, og det bliver spændende at se, hvad han kan bidrage med på allerøverste niveau,” siger Gudmundur Gudmundsson om færingen, der har tilbragt to år i landsholdskarantæne for at blive ”håndbold-dansker”, og som indtil videre har spillet en landskamp for det danske U21-landshold.

Danmark spiller sine to sidste EM-kvalifikationskampe henholdsvis onsdag den 10. juni klokken 19.00 ude mod Litauen og søndag den 14. juni klokken 20.15, hvor holdet i Brøndbyhallen møder Bosnien-Hercegovina.

Der skal lyde et stort tillykke til Johan Hansen fra hele klubben.

Website Security Test