Køb billetter

SKANDERBORG HÅNDBOLD

– hele kommunens FYRTÅRN!

«« »»

Deler med BSV i første testkamp

Webredaktør, udgivet d. 20. maj, 2015

BSV – Skanderborg Håndbold 33-33 (19-17)

Peter Beuschau 2014Første træningskamp siden turneringen sluttede den 6. april, stod i Voel Hallen mod BSV. Hjemmeholdet brugte kampen som finpudsning inden søndagens afgørende semifinale mod Skjern Håndbold, hvor fusionsholdet skal forsøge at indhente de 6 mål de tabte med i det første opgør.

Cheftræner Nicolej Krickau havde valgt udelukkende at bruge de spillere som også er i grønt til næste sæson (bortset fra Johan Hansen), og det betød bl.a. debut til U18 spiller Peter Beuschau (billede) og stregspiller Mikkel Boesen der er kommet fra AGF 1. divisionshold.

Jacob Aaquist der ligeledes rykker op fra U18 til senior efter sommerferien, spillede tæt på fuld tid og spillede en fin kamp og blev delt topscorer med 6 mål.

Værterne var i front med 2-4 mål igennem hele 1. halvleg, og det var tydeligt at de stadig spiller kampe i turneringen. Skanderborg der ikke har spillet en kamp i halvanden måned, gav dog værterne kamp til stregen og hen mod slutningen var det The Green Gunmen der var i front. Hjemmeholdet fik dog udlignet til 33-33 med 20 sekunder tilbage og der blev ikke scoret yderligere.

Nicolej Krickau fik afprøvet flere forskellige nye opstillinger i løbet af kampen, og var ganske godt tilfreds med udbyttet.

Målscorer Skanderborg Håndbold:

Jacob Aaquist 6, Morten Kirk Olesen 6, Tim Sørensen 5, Kasper Foder Nielsen 5, Rasmus Kaagaard 3, Mikkel Kaagaard 2, Andreas Væver 2, Johan Hansen 2, Mads Thomsen 1, Peter Beuschau 1.

Stillinger undervejs: 15 min 11-10, 30 min 19-17, 45 min 25-25, 60 min 33-33.

Website Security Test