Køb billetter

SKANDERBORG HÅNDBOLD

– hele kommunens FYRTÅRN!

«« »»

SH cykelløb til Lys Nat på fredag

Webredaktør, udgivet d. 26. maj, 2015

Folkefest og sponsorcykelløb foran Bloms Butikscenter.

cykelløb 2014 7Der er virkelig lagt op til fest i Adelgade på fredag den 29. maj i forbindelse med Lys Nat, og håndboldklubben er naturligvis også på gaden når Ungdoms- og Sponsorcykelløb afvikles i telt udenfor Bloms Butikscenter.

Løbet starter kl 19.30 og kører 60 minutter. Der vil være mulighed for at lave sponsorater på de enkelte spillere og hold, ligesom der vil også kunne tippes om hvem der bliver bedst.

Der er til dette års løb indledt et samarbejde med Playground Marketing, som gerne skulle være med til at gøre overværelsen af cykelløbet til en større oplevelse, end bare at se på nogle ryttere der cykler derudaf.

Til løbet i år er der opstillet storskærme så man hele tiden kan følge hvordan det går for de forskellige hold, ligesom der bliver opsat en række konkurrencer holdene imellem med indlagte spurter og dertil hørende spurtpræmier fra vore leverandører af sportstøj Puma og Sport 24.

Der er 8 hold der dyster, heriblandt er Zitcom med som et  rent  firmahold. Der er også hold fra Skan- Data, Skanderborg Bilcentrum, og Netto Perforering, hvor der er en lang række co sponsorer som også bidrager til festen.

ZitcomSH Venner er også en betegnelse på et blandet hold, ligesom vore 2 årgange der vandt bronze ved DM i år -. U 12 drenge og U 16 ligapigerne er med på cyklerne. Vort 1. div. damer er også på podiet og en lang række af klubbens ligaspillere vil være at finde på de forskellige hold.

Når løbet er forbi vil cykelfesten fortsætte i teltet og på den plads foran Bloms Butikker med musik, fadøl og sodavand, alt sammen bemandet af frivillige fra Skanderborg Håndbold.

Vi ses på Adelgade på fredag til Lys Nat.

Website Security Test