Køb billetter

SKANDERBORG HÅNDBOLD

– hele kommunens FYRTÅRN!

«« »»

Ny højre back til Skanderborg

Webredaktør, udgivet d. 18. april, 2015

Jonas Corneliussen bliver ny mand på højre back i Skanderborg truppen fra den kommende sæson. Dermed er der fundet en direkte erstatning for Martin Risom, der skifter til Lemvig Håndbold til sommer. Jonas Corneliussen kommer til Skanderborg fra Odder Håndbold, hvor han spillede alle 26 kampe i ligaen i den netop afsluttede sæson.

Sportschef Torben Væver:

Jonas Corneliussen 150215-06Jonas er for mange nok et lidt ubeskrevet blad, da han før sidste sæson spillede 2 . division i AGF Håndbold og først i denne sæson kom op på højeste niveau qua hans skifte til Odder. Han har spillet ungdomshåndbold i AIA Tranbjerg og som seniorspiller startede han først i Viby før han var med til at sikre AGF oprykning til 1. division. I denne sæson har han i en lidt sen alder for første gang fået prøvet sig af på højeste niveau i ligaen, så det er første gang vi har haft chancen for at se han oppe imod de absolut bedste spillere. Jonas er en spændende spiller som er hurtig på fødderne og som har et rigtigt godt skud. Jeg er sikker på at han passer godt ind i det hurtige angrebsspil som vi ynder i Skanderborg, og som der skal lægges yderligere vægt på fremadrettet. Det er ikke en færdigudviklet håndboldspiller vi får i Jonas, for han har stadig mange ting han kan arbejde med før vi kan se hans fulde potentiale, men han er i vores øjne en rigtig spændende spiller med et stort udviklingspotentiale. Vi tror på at vi kan være med til at udvikle Jonas yderligere i vores miljø, og vi ser rigtigt meget frem til samarbejdet.

Jonas Corneliussen er 25 år gammel og lavede 48 mål i 26 kampe i den forgangene sæson i ligaen.

Website Security Test