Køb billetter

SKANDERBORG HÅNDBOLD

– hele kommunens FYRTÅRN!

«« »»

Norsk stregkæmpe bliver Green Gunman

Webredaktør, udgivet d. 24. april, 2015

Besard Hakaj 7Skanderborg Håndbold har fået papir på yderligere en stregspiller til den kommende sæson. Det bliver nordmanden Besard Hakaj der skifter fra Sønderjyske til Skanderborg pr. 1. juli.

25 årige Besard Hakaj har spillet 7 A landskampe, og tidligere 45 U&Y landskampe for Norge.

Sportschef Torben Væver:

Vi er rigtigt tilfredse med at få tilknyttet en så talentfuld stregspiller til truppen. Der er mangel på yngre stregspillere i Danmark lige nu, og Besard har den profil som vi gerne vil have i Skanderborg. Han er ung og er et fysisk pragteksemplar og så har han en stålsat ambition om at blive en bedre håndboldspiller. Han kom til Sønderjyske fra de norske mestre fra Haslum før denne sæson, men kom til at stå i skyggen af primært Magnus Gullerud. Sønderjyske gav Besard lov til at skifte til en klub hvor han kunne havde udsigt til en større rolle, og det passede således godt med de mangler vi havde i vores trup.

Cheftræner Nicolej Krickau:

Besard Hakaj 6I Besard Hakaj får vi en spiller der skal  lukke hullet efter både Jeppe Krogh og Lars Mousing, som er to af de spillere der har leveret bedst i den forgangne sæson. Det er dermed en absolut hovedaktør vi nu har fået tilføjet til begge ender af banen. Han besidder åbenlyse kvaliteter på det fysiske og på screeningsspillet bliver vi forstærket markant. Derudover er jeg sikker på at den rolle vi nu kan tilbyde Besard, vil være medvirkende til at han får forløst en stor del af det store potentiale han har. Ud fra snakkende med, og rygterne om Besard, lyder det også til at vi får tilføjet endnu en stor ressource til det at have et godt træningsmiljø på alle aspekter omkring træningen.

Kontrakten er gældende de kommende 2 sæsoner.

Fakta:

Navn: Besard Hakaj.

25 år. Født i Montenegro men flyttede til Norge da han var 1 år. Opvokset i Asker, en forstad til Oslo.

Tidligere klubber: Asker, Halden, Haslum, Sønderjyske.

Spillede i denne sæson alle 26 kampe for Sønderjyske i ligaen, 29 mål.

Har spillet 7 A-landskampe, senest i Januar 2015 og 45 U&Y landskampe for Norge.

Website Security Test