Køb billetter

SKANDERBORG HÅNDBOLD

– hele kommunens FYRTÅRN!

«« »»

Mauer tilbage til Skanderborg

Webredaktør, udgivet d. 20. april, 2015

Martin Mauer Larsen vender i næste sæson hjem til Skanderborg Håndbold efter 2 sæsoner i Odder Håndbold.

Martin Mauer Larsen 150215-17Den 22 årige bagspiller har imponeret i denne sæson i hans første sæson i herre ligaen, hvor det blev til 88 mål i 22 kampe. Mauer gik 3 år på håndboldakademiet SHEA som ungdomsspiller og har siden været bosat i Skanderborg med kæresten Josefine. I hans første sæson som senior var han med til at rykke Odder op i ligaen og han har spillet en rigtig flot sæson i ligaen, på trods af at Odder rykkede ud. Nu vender den populære bagspiller tilbage til Skanderborg Håndbold, og det glæder cheftræner Nicolej Krickau.

Det er en ønskespiller vi får tilført holdet i næste sæson. Vi har ledt efter spillere der kan tilføre mere flow i angrebsspillet, og som er gode i beslutningsspillet, og her er Mauer en stor forstærkning. Vi har i denne sæson manglet noget rytme i spillet og så får vi også en spiller der kan medvirke til at vi kan spille mere ud af i banen. Vi har i store perioder været rigtigt dårlige til at bringe vores gode fløjspillere i spil, og det kan Mauer være medvirkende til fremadrettet.

Jeg har arbejdet med Mauer i flere år på SHEA, og det har været perfekt for ham at få nogle år i Odder med masser af spilletid. Det har modnet ham og jeg forventer at han kan tilføre os flere dimensioner i spillet de kommende år.

Kontrakten gælder fra 1/7-2015 og 2 år frem.

Website Security Test