Køb billetter

SKANDERBORG HÅNDBOLD

– hele kommunens FYRTÅRN!

«« »»

Krickau: Genoplev unikt mål

Webredaktør, udgivet d. 16. april, 2015

Sheriff Krickau har bedt redaktionen om at fremhæve yderligere en enkelt detalje fra den vanvittige kamp mod Randers i Cigaræsken sidste mandag.

SKH-Randers HH 060415-02Jeg syntes vi godt lige kan tåle at se vores mål til 20-21 et par gange igen. Tim Sørensen scorer på Andreas Vævers aflevering efter hjørnekast, og det mål symbolisere meget fint hvor godt de 2 spillere efterhånden kender hinanden og hvordan de begge tænker håndbold. De 2 fløjraketter spillede hver sin fløj på ungdoms landsholdet op igennem ungdoms årene og er et par fløje som modstanderne aldrig ved hvor de har.

Det er værd at bemærke at målet IKKE var et system der var sat op eller trænet på, men noget de 2 spillere indbyrdes “opfandt”, vel at mærke i en noget presset situation. Det sådanne situationer der gør at vi går under navnet The Green Gunmen, det er håndbold når det er bedst. 

Det makkerpar fik desværre ikke mange kampe sammen i denne sæson, da Andreas var ude i starten af sæsonen og Tim først for alvor kom med efter hans knæskade, i de sidste kampe i sæsonen. Jeg håber for alle Grønne i Hjertet at vi får de 2 spillere at se igennem en hel sæson, når vi fløjter op for 2015/2016 sæsonen efter sommerferien.

Se målet her:

Website Security Test