Køb billetter

SKANDERBORG HÅNDBOLD

– hele kommunens FYRTÅRN!

«« »»

Kasper Foder Nielsen forlænger

Webredaktør, udgivet d. 13. april, 2015

kasper foder nielsen TGMSkanderborg Håndbold har forlænget aftalen med stregspiller Kasper “Foder” Nielsen for yderligere en sæson.

Foder kom til Skanderborg Håndbold kort før denne sæson fra Ribe-Esbjerg, efter tidligere at have tørnet ud for bl.a. Vejle Håndbold.

Cheftræner Nicolej Krickau er glad for at beholde Kasper i truppen til den kommende sæson, der kommer til at betyde en større udskiftning på streg pladsen.

Både Lars Mousing og Jeppe Krogh stopper efter denne sæson, så det kommer til at betyde nye tider på stregpositionen næste sæson. Vi har jo været beriget med 3 stregspillere i denne sæson, og det har betydet at Kaspers rolle ikke har været så stor i hans første sæson. Efter sommerferien har vi kun 2 stregspillere hvoraf Kasper bliver den ene, så det bliver helt sikkert en anden rolle vi kommer til at se Kasper skal udfylde i den nye sæson. Vi har lært Kasper at kende som en hårdt arbejdende spiller, der har ydet en professionel indsats hver gang han møder op til træning og kamp. Det bliver spændende at følge Kaspers udvikling når han i den kommende sæson bliver sat overfor et endnu større ansvar i begge ender af banen, og det er jeg helt sikker på han er klar til.

Den nye aftale løber i første omgang i et år.

Hvem den sidste stregspiller i truppen bliver, forventes at falde på plads i den kommende uge.

Website Security Test