Køb billetter

SKANDERBORG HÅNDBOLD

– hele kommunens FYRTÅRN!

«« »»

Flot bronze til U16 pigerne

Kirsten B Madsen, udgivet d. 19. april, 2015

Skanderborg Håndbold – GOG 23-19 (15-9)

Efter skuffelsen mod HIK lørdag skulle pigerne rejse sig og få bronzemedaljerne med hjem. Det lykkedes fint i en kamp der aldrig var spændende, og som pigerne vandt sikkert uden på nogen måde at spille op til højeste niveau. Det var tydeligt at flere af spillerne var mærket af lørdagens 70 min lange kamp med høj intensitet, og efterfølgende skuffelse over resultatet. Men trods alt flot at få hevet bronzen sikkert med hjem. En mere end godkendt sæson sluttede hermed for pigerne. En sæson der har budt på mange flotte resultater foruden bronzen i Gudme. Sølv ved Partillecup efter nederlag til HIK, sejr i HEI elitecup efter sejr over FCM, og guld i elitecuppen efter sejr over Ålborg. En sæson der for U16 piger tydeligt viste der har været 3 gode hold i landet i denne sæson. 3 hold der fordelte 3 store turneringer mellem sig, selvfølgelig med FCM som sejrherre i den største af turneringerne. TILLYKKE til pigerne med en rigtig flot sæson.

Målscorer for Skanderborg: Sarah Stougaard 7, Kristina Jørgensen 5, Natascha Kejser 4, Stine Kristensen 3, Nicoline Olsen 3, Michelle Sally 1.

 U16 P DM bronze 2114-15

Website Security Test